Novoroční sleva 2017

Novoroční akční sleva 2017 Pro naše zákazníky jsme připravili novoroční slevu 5 16% na vybrané modely luxusních boxsprings postelí. Akce trvá do konce ledna (31.1.2017). Slevy jsou na tyto postele: Dvoulůžková luxusní postel Boxspring Downtown Jednolužková postel Boxspring Downtown Uno Jedna z nejluxusnějších Boxsprings postelí v naší nabídce Classic Na postele značky Velda vám dáme dárek v podobě novoroční slevy na vybrané boxsprings postele ve výši 5-16 % z uvedených cen. Navštivte nás i v sobotu nebo volejte. toolTips('.classtoolTips1','Průřez postelí boxsprings.Spodní box postele tvoří rám z masivního dřeva v kterém je uloženo speciální taštičkové jádro. Na tomto boxu je položená komfortní taštičková matrace. Více informací.'); The post Novoroční sleva 2017 first appeared on VELDA.

projít na článek

Bludičkový novoroční vootvírák ZŠ Tyršova Rumburk

Na ZŠ Tyršova měli žáci druhého stupně možnost si vyzkoušet orientační běh za tmy. Článek Bludičkový novoroční vootvírák | ZŠ Tyršova Rumburk se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Jak se obléci na silvestrovskou či novoroční párty?

Večírky jsou nedílnou součástí konce starého roku a začátku nového. Pokud se chystáte na některou silvestrovskou či novoroční párty, jistě chcete být hvězdou večírku. Poradíme vám s výběrem vhodného outfitu a doplňků, díky čemuž budete hvězdou párty.

projít na článek

Výprodej je tu! Sleva 25 % na vše!

Je to tu! V našem mountain shopu Enzian začíná sezónní výprodej… Sleva 25 % platí na veškerý náš sortiment značek Dynafit a Salewa. Nevztahuje se pouze na kousky z limitované kolekce Snow Leopard značky Dynafit. Článek Výprodej

projít na článek

Sleva 13% na vše

Těší nás Váš zájem o naše produkty, které Vám nabízíme již 30 let. Do konce léta jsme si pro Vás připravili jedinečnou nabídku – SLEVU 13 % NA VŠECHNY PRODUKTY. Stačí zadat kód ,,NABYTEKPECH13“ při Vašem nákupu na našem e-shopu nebo si zajeďte vybra

projít na článek

BLACK FRIDAY sleva na šátky Lenire!

Už je to tu, už je to tu! Sleva 10% na všechny šátky Lenire a nosítka KiBi z nich ušitá :) 

projít na článek