Bludičkový novoroční vootvírák ZŠ Tyršova Rumburk

Na ZŠ Tyršova měli žáci druhého stupně možnost si vyzkoušet orientační běh za tmy. Článek Bludičkový novoroční vootvírák | ZŠ Tyršova Rumburk se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Orientační běh ZŠ Tyršova Rumburk

Ve čtvrtek 7. prosince proběhl na ZŠ Tyršova Rumburk orientační běh s názvem Mikulášské bloudění. Článek Orientační běh | ZŠ Tyršova Rumburk se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Orientační běh ZŠ U Nemocnice Rumburk

Podívejte se na video z orientačního běhu na ZŠ U Nemocnice Rumburk. Článek Orientační běh | ZŠ U Nemocnice Rumburk se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Novoroční sleva 2017

Novoroční akční sleva 2017 Pro naše zákazníky jsme připravili novoroční slevu 5 16% na vybrané modely luxusních boxsprings postelí. Akce trvá do konce ledna (31.1.2017). Slevy jsou na tyto postele: Dvoulůžková luxusní postel Boxspring Downtown Jednolužk

projít na článek

Jak se obléci na silvestrovskou či novoroční párty?

Večírky jsou nedílnou součástí konce starého roku a začátku nového. Pokud se chystáte na některou silvestrovskou či novoroční párty, jistě chcete být hvězdou večírku. Poradíme vám s výběrem vhodného outfitu a doplňků, díky čemuž budete hvězdou párty.

projít na článek

Slevová akce - VELKÝ NOVOROČNÍ VÝPRODEJ

Každoroční VELKÝ VÝPRODEJ NÁBYTKU je tady! A co to pro Vás znamená? Že máte nyní jedinečnou příležitost si pořídit své oblíbené kousky za neodolatelné ceny! ...ČÍST DÁLE »

projít na článek