Orientační běh ZŠ Tyršova Rumburk

Ve čtvrtek 7. prosince proběhl na ZŠ Tyršova Rumburk orientační běh s názvem Mikulášské bloudění. Článek Orientační běh | ZŠ Tyršova Rumburk se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Bludičkový novoroční vootvírák ZŠ Tyršova Rumburk

Na ZŠ Tyršova měli žáci druhého stupně možnost si vyzkoušet orientační běh za tmy. Článek Bludičkový novoroční vootvírák | ZŠ Tyršova Rumburk se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Orientační běh ZŠ U Nemocnice Rumburk

Podívejte se na video z orientačního běhu na ZŠ U Nemocnice Rumburk. Článek Orientační běh | ZŠ U Nemocnice Rumburk se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Orientační běh ZŠ Varnsdorf, náměstí E. Beneše

Ve středu 6. prosince probíhal na ZŠ Varnsdorf, náměstí E. Beneše orientační běh s názvem Mikulášské bloudění. Článek Orientační běh | ZŠ Varnsdorf, náměstí E. Beneše se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Orientační běh Montessori ZŠ Jablonec nad Nisou

Jak se běhá v Jablonci nad Nisou? Podívejte se na video z nočního orientačního běhu Montessori ZŠ Jablonec nad Nisou. Článek Orientační běh | Montessori ZŠ Jablonec nad Nisou se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Dům Exodus

Orientační cena: 200 Kč osoba/nocV domě je kompletně bezbariérové ubytování v 5 nadstandardně vybavených pokojích s vlas

projít na článek