Nový Instinct. Refined Geometry

Kanadský Rocky Mountain představil nový upgrade modelu Instinct. Nová geometrie i technologie posouvají tento všestranný trail bike do dalšího levelu!

projít na článek

Rocky Mountain Instinct Powerplay Carbon 70

Troufám si říct, je to jeden z nejuniverzálnějších ebiků na trhu! Instinct Powerplay od kanadského Rocky Mountain v karbonové verzi s pohonem Dyname 4.0 disponuje zdvihy 150/140 mm. 

projít na článek

Rocky Mountain Instinct Carbon 50

Rocky Mountain Instinct Carbon 50 je univerzální bike! Zdvihy 150/140 mm z něj dělají čistokrevný trailbike. Díky technologie RIDE-9 z něj ale během chvilky můžete udělat enduro bike nebo svižný downcountry bike s dostatkem zdvihu!

projít na článek

Rocky Mountain Instinct Carbon 70

Jak se říká - univerzální bike neexistuje! Rocky Mountain Instinct Carbon 70 ale bourá mýty. Zdvihy 150/140 mm z něj dělají čistokrevný trailbike. Díky technologie RIDE-9 z něj ale během chvilky můžete udělat enduro bike nebo svižný downcountry bike s dos

projít na článek

Rocky Mountain Instinct Powerplay Alloy 30

Přestavba sériového elektrokola Rocky Mountain Instinct Powerplay Alloy 30 na individuální komponenty.

projít na článek

Recenze hodinek Garmin Instinct

Retro model? Tento první dojem mohou hodinky Instinct vyvolat už z obrázku. Velké, plastové a 90. léta evokují hodinky, kdy tržištní stánky zaplavily levné plastové náhražky značky Casio. V tomto případě je ale první dojem hodně zavádějící. S tímto modele

projít na článek