Rocky Mountain Instinct Powerplay Carbon 70

Troufám si říct, je to jeden z nejuniverzálnějších ebiků na trhu! Instinct Powerplay od kanadského Rocky Mountain v karbonové verzi s pohonem Dyname 4.0 disponuje zdvihy 150/140 mm. 

projít na článek

Rocky Mountain Altitude Powerplay Carbon 70

Servisovatelnost pohonu, funkční geometrie, kvalitní zpracování - to jsou jen základní parametry modelu Rocky Mountain Altitude Powerplay Carbon, které vám při jízdně na něm vykouzlí velký rohlík na tváři! 

projít na článek

Rocky Mountain Instinct Powerplay Alloy 30

Přestavba sériového elektrokola Rocky Mountain Instinct Powerplay Alloy 30 na individuální komponenty.

projít na článek

Rocky Mountain Instinct Carbon 50

Rocky Mountain Instinct Carbon 50 je univerzální bike! Zdvihy 150/140 mm z něj dělají čistokrevný trailbike. Díky technologie RIDE-9 z něj ale během chvilky můžete udělat enduro bike nebo svižný downcountry bike s dostatkem zdvihu!

projít na článek

Rocky Mountain Instinct Carbon 70

Jak se říká - univerzální bike neexistuje! Rocky Mountain Instinct Carbon 70 ale bourá mýty. Zdvihy 150/140 mm z něj dělají čistokrevný trailbike. Díky technologie RIDE-9 z něj ale během chvilky můžete udělat enduro bike nebo svižný downcountry bike s dos

projít na článek

BIKECHECK: Rocky Mountain Altitude Powerplay Custom

Bikecheck elektrokola Rocky Mountain Altitude Powerplay Carbon 70 v individuálních barvách Toma Kutina, zakladatele kultovní značky SingleBe bikes.

projít na článek