Rocky Mountain Altitude Powerplay Carbon 70

Servisovatelnost pohonu, funkční geometrie, kvalitní zpracování - to jsou jen základní parametry modelu Rocky Mountain Altitude Powerplay Carbon, které vám při jízdně na něm vykouzlí velký rohlík na tváři! 

projít na článek

BIKECHECK: Rocky Mountain Altitude Powerplay Custom

Bikecheck elektrokola Rocky Mountain Altitude Powerplay Carbon 70 v individuálních barvách Toma Kutina, zakladatele kultovní značky SingleBe bikes.

projít na článek

Rocky Mountain Altitude Powerplay Carbon 90 Rally Edition

Vrcholným modelem kanadské značky Rocky Mountain v segmentu elektrifikovaných enduro biků je Altitude Powerplay Rally Edition!

projít na článek

Rocky Mountain Altitude Powerplay Alloy 50

Pokud vyhledáváš terén tam, kde ostatní končí, hledáš kapacitu baterie pro pořádné výlety a chceš pohon s přirozeným projevem, tak Rocky Mountain Altitude Powerplay Alloy 50 musí být první na tvém seznamu!

projít na článek

Rocky Mountain Instinct Powerplay Carbon 70

Troufám si říct, je to jeden z nejuniverzálnějších ebiků na trhu! Instinct Powerplay od kanadského Rocky Mountain v karbonové verzi s pohonem Dyname 4.0 disponuje zdvihy 150/140 mm. 

projít na článek

Rocky Mountain Fusion Powerplay 30

Rocky Mountain Fusion Powerplay 30 je novinkou v nabídce kanadské značky. Jde o nástupce úspěšného modelu Growler Powerplay. Kanaďani rozšířili záběr tohoto univerzálního elektrokola.

projít na článek