Nový kartáčovací stroj

Od března letošního roku máme k dispozici nový Kartáčovací stroj, který je určen pro úpravu povrchů malých a středně velkých obrobků ze dřeva případně kompozitních materiálů zhotovených na bázi dřeva. Více v sekci Další služby.

projít na článek

: Válcovací stroj WIRETEKNIK - "ten stroj na koncovky"

Válcovací stroje WIRETEKNIK slouží primárně k válcování koncovek, které máme v programu ASS!

projít na článek

mulčovač Honda Hurricane F-700 bez pracovníka - 1 600,00 Kč

Profesionální pětirychlostní mulčovač se zpátečkou F-700 je vyvinutý na likvidaci přerostlých porostů na velkých rozlohách a členitých svažitých terénech; Šikovný pracovník dokáže za 4 hodiny práce posekat 1ha. Za 8 hodinovou pracovní směnu poseká 2 ha /

projít na článek

Spuštěn nový web

Spustili jsme pro Vás nový web. Na našem webu nyní najdete vše přehledně a rychle. Těšíme až nás navštívíte :) The post Spuštěn nový web appeared first on Autoservis Náhlovský.

projít na článek

Spouštíme pro vás nový e-shop

Je nám potěšením oznámit, že pro vás v těchto dnech spouštíme nový e-shop včetně prezentace. Zároveň vás zveme na naše profily na sociálních sítích facebook a instagram. Příspěvek Spouštíme pro vás nový e-shop pocházející z MEDILAB ČR s.r.o..

projít na článek

Technologická inovace rovnání trubek: Nový stroj posouvá průmyslovou výrobu na vyšší úroveň

Rovnání trubek je důležitým procesem v průmyslové výrobě, který zajišťuje správnou geometrii a kvalitu výsledných trubek. Společnost Prestar se rozhodla vyvinout vlastní rovnací stroje a po několika letech vývoje přichází s prototypem automatizovaného des

projít na článek