Nový moderní web Internetových úžasňáků

Internetoví úžasňáci v novém! Náš projekt o bezpečném chování v online prostoru Internetoví úžasňáci má krásné nové přehledné webové stránky. Vstupte, kochejte se, přihlaste se www.internetoviuzasnaci.org The post Nový moderní web Internetových úžasňáků appeared first on Jules a Jim, z. ú..

projít na článek

Seznam užitečných internetových adres

Seznam užitečných internetových adres (Poslední aktualizace 19.05.2017) Kompletní seznam v odkazu níže Odkaz → zde ← Článek Seznam užitečných internetových adres se nejdříve objevil na PC Service Pavel Zezula.

projít na článek

NOVÝ DEN 28.8.2023

Hostem pořadu NOVÝ DEN 28.8.2023 v 8:00 na CNN Prima NEWS byl Martin Trávník, fyzioterapeut, cvičitel metody SPS (SM systém) a zakladatel Centrum zdravých zad. Podívejte se cca v čase 14:44.

projít na článek

STYLE prezentuje otočný rozsah expanze s novou firemní identitu

V listopadu, rozsah STYLE soustruhů pro pevnou rozšířena o STYLE 1000 a 1200 STYLE soustruhu. Na nějakou dobu byla k dispozici, a už několik speciály jsou vyrobeny s vyššími specifikacemi než stylu 750, ale od teď trvalou součástí řady. S novými typy sous

projít na článek

Ghee Ayurvédská detoxikace

Ghee Ayurvéda i moderní věda Ayurvédská očista by nebyla ayurvédskou očistou, pokud by nevyžadovala použití přepuštěného másla-rozpuštěného ghee. Nový výzkum může ukázat, že tato starověká védská čisticí technika je důvěryhodnější, než jsme původně mysle

projít na článek