Nový módní trend roku je tady! Frčí mini.

Módní návrháři vymýšlí stále něco nového. V oblasti módních doplňků se do popředí popularity dostávají mini kabelky. Jde o nejnovější hit letošního podzimu. I když malé kabelky působí neprakticky, mají svůj půvab. K některým příležitostem se hodí mini kabelka mnohem více než třeba velká shopper taška. Malé kabelky se hodí zvláště na ples, do divadla, na párty či na rande.

projít na článek

Módní návrháři a trička s potiskem: Jak se tento trend objevil na módních přehlídkách

Trička s potiskem se stala jedním z nejoblíbenějších kousků oblečení po celém světě, a to díky jejich univerzálnosti, pohodlí a schopnosti vyjádřit osobnost nositele. Tento trend však nezůstal jen na ulici, ale pronikl i do světa high fashion. V tomto člá

projít na článek

Módní trendy na rok 2022

Velkým trendem v módě roku 2022 bude udržitelnost a přírodní materiály. I módní průmysl jde s dobou a snaží se o ekologičtější a odpovědnější výrobu.

projít na článek

Praktické a módní – takové jsou městské batohy

Hledáte pohodlný a praktický módní doplněk, který je zároveň módní a stylový? Nebo snad trpíte bolestí zad a pro nošení těžšího obsahu potřebujete jinou alternativu místo kabelky? V tom případě se pro vás hodí dámský městský batoh.

projít na článek

Jarní a letní trendy kabelek pro rok 2016

Přemýšlela jste už o tom, s jakou kabelkou budete v letošním jarním a letním období in? Módní trendy pro jaro a léto roku 2016 jsou veselé a kreativní. Oživte svůj outfit módní kabelkou! Představujeme Vám letošní trendy sezóny.

projít na článek

Velký comeback větrovek! Jaké byste si v roce 2022 měli pořídit?

Když se řekne slovo větrovka, mnohým z nás na tváři přistane podivný úšklebek. Ano, tyto bundy měli svou praktickou funkci a byly velmi oblíbené. Většinou si ale představíme naše rodiče či prarodiče, kteří k nim měli i „slušivé“ kalhoty ze stejného materi

projít na článek