Nový Passat Variant

Volkswagen představuje novou generaci spůsobivým aerodynamickým designem, vysokou kvalitou a novými hospodárnými pohonyDva nové plug-in hybridní pohony umožňují dojezd cca 100 km2výhradně na elektřinu a poprvé i rychlé nabíjení stejnosměrným proudem nabíjecím výkonem až 50 kWPřístrojová deska svelkými displeji a přehlednou strukturou menu zohledňuje požadavky zákazníkůznačky VolkswagenVysoká úroveň cestovního komfortu díky velkorysému vnitřními prostoru, účinné protihlukové izolaci, novým sedadlům a nové regulaci podvozku „DCC Pro“3dodávané na přání Passat Variant Volkswagen zveřejňuje první fotografie a fakta u příležitosti světové premiéry zcela nově vyvinutého modelu Passat. Nová generace bestselleru střední třídy se zaměřuje na působivý aerodynamický design, nové hospodárné pohony, vysokou kvalitu [] The post Nový Passat Variant appeared first on VW Scene.

projít na článek

Navýšení kapacit e-mailových programů

Výrazně jsme navýšili diskový prostor populárních emailových variant.

projít na článek

Navýšení parametru memory_limit

Navýšili jsme u linuxových variant parametr memory_limit až na 96 MB.

projít na článek

Startujeme nový web

Startujeme pro vás nový web na adrese https://www.vnuci.cz. #startujeme #novyweb #rozumimepotravinam #korenijezivot Článek Startujeme nový web se nejdříve objevil na Hubka-Petrášek a vnuci spol.s r.o..

projít na článek

Nový ohraňovací lis TruBend

Technologické vybavení bylo rozšířeno o nový ohraňovací lis Trumpf TruBend 5130. Příspěvek Nový ohraňovací lis TruBend pochází z VÝPRACHTICKÝ s.r.o.

projít na článek

Dvakrát více prostoru pro váš e-mail

Na základě podnětů od našich zákazníků jsme se rozhodli zdarma navýšit limit e-mailové schránky u vybraných hostingových variant o více než dvojnásobek původní velikosti.

projít na článek