Nový předpis Směrnice 2/2024

Vážení členové, na zasedání nejvyššího orgánu družstva Shromáždění delegátů dne 3.6.2024 byla schválena nová Směrnice č. 2/2024 ZÁSADY ROZÚČTOVÁNÍ NÁKLADŮ NA VYTÁPĚNÍ, SPOLEČNOU   PŘÍPRAVU TEPLÉ VODY, NA POSKYTOVÁNÍ STUDENÉ VODY A OSTATNÍCH SLUŽEB, TVORBY NÁJEMNÉHO V DOMECH VE VLASTNICTVÍ, SPOLUVLASTNICTVÍ NEBO SPRÁVĚ BYTOVÉHO DRUŽSTVA V ORLOVÉ. Směrnice je k dispozici po přihlášení do Členské []

projít na článek

Salon vín 2024 v číslech

Nový ročník Salonu vín pro rok 2024 je aktuálně v přípravě pro otevření veřejnosti v únoru 2024. Zlatá stovka vín nového ročníku bude zveřejněna v pondělí 8. 1. 2024. Podívejme se už dnes na několik čísel, které se k novému ročníku vážou.

projít na článek

Směrnice č.2/2023 o pravidlech pro ochranu oznamovatelů

Zobrazit a stáhnout můžete zde. Vnitřní oznamovací systém ke stažení zde. The post Směrnice č.2/2023 o pravidlech pro ochranu oznamovatelů first appeared on Stavební bytové družstvo Havířov.

projít na článek

Směrnice NIS 2

Nová směrnice NIS 2 nabyla účinnosti. Rozšiřuje počet povinných subjektů, jakož i rozsah povinností. Nová směrnice Evro

projít na článek

Směrnice pro výpočet slevy je konečně na světě

O slevách se v Česku poměrně hodně diskutuje, protože jsme národ, který většinou nakupuje v akci. Našinec prostě slevy miluje a důkazem toho je i pouhá návštěva jakéhokoli supermarketu, kde se to jenom hemží pestrými slevovými a akčními štítky. Možná i to

projít na článek

Nový Kalendář vinařských akcí pro 2024 už nyní ke stažení!

Vinařský fond ve spolupráci s Národním vinařským centrem opět vydává Kalendář vinařských akcí na rok 2024. Už nyní si jej můžete stáhnout v pdf formátu.

projít na článek