Směrnice pro výpočet slevy je konečně na světě

O slevách se v Česku poměrně hodně diskutuje, protože jsme národ, který většinou nakupuje v akci. Našinec prostě slevy miluje a důkazem toho je i pouhá návštěva jakéhokoli supermarketu, kde se to jenom hemží pestrými slevovými a akčními štítky. Možná i to byl důvod, proč vznikla nová směrnice č. 2019/2161 pro výpočet slevy, respektive pravidla pro slevové akce.

projít na článek

Nový předpis Směrnice 2/2024

Vážení členové, na zasedání nejvyššího orgánu družstva Shromáždění delegátů dne 3.6.2024 byla schválena nová Směrnice č. 2/2024 ZÁSADY ROZÚČTOVÁNÍ NÁKLADŮ NA VYTÁPĚNÍ, SPOLEČNOU   PŘÍPRAVU TEPLÉ VODY, NA POSKYTOVÁNÍ STUDENÉ VODY A OSTATNÍCH SLUŽEB, TVORB

projít na článek

Směrnice č.2/2023 o pravidlech pro ochranu oznamovatelů

Zobrazit a stáhnout můžete zde. Vnitřní oznamovací systém ke stažení zde. The post Směrnice č.2/2023 o pravidlech pro ochranu oznamovatelů first appeared on Stavební bytové družstvo Havířov.

projít na článek

VELKÉ SLEVY

VYUŽIJTE VELKÉ SLEVY STARŠÍCH MODELŮ VŠECH TYPŮ KOL !...

projít na článek

Slevy

Pro všechny zákazníky, kteří se u nás zaregistrují nabízíme na základě jejich nákupů kupónové slevy na všechny druhy našeho zboží, který si u nás následně nakoupí. Věříme, že budete s Vašimi nákupy spokojeni!

projít na článek

Směrnice NIS 2

Nová směrnice NIS 2 nabyla účinnosti. Rozšiřuje počet povinných subjektů, jakož i rozsah povinností. Nová směrnice Evro

projít na článek