Nový přírodovědný kroužek

Přírodopis, fyzika, chemie biologie.... líbí se ti tato slova? Často hledáš odpovědi na otázky "Proč?" a "Jak?". Baví tě pokusy a chceš zkoumat věci okolo?Pak patříš mezi nás!

projít na článek

Kroužek ROBOTIKY 2020

Kroužek robotiky zahajuje v září nový školní rok od 16.9.2020 (prozatím nosíme roušky)

projít na článek

Projekt CPTO SČK

Naše škola je zapojena do projektu Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem.Projekt řeší modernizaci chemické laboratoře školy, pravidelnou výuku žáků regionálních ZŠ, projektové dny pro ZŠ, přírodovědný kroužek ZKOUMÁLEK.Náš p

projít na článek

TURISTICKÝ KROUŽEK

Máte rádi výlety? Milujete přírodu? Poznáváte ještě radši nová místa? Tak právě pro Vás máme skvělou novinku! Nově vznikl na našem gymnáziu turistický kroužek, který se již teď těší na Vaši hojnou účast!!!    Plánované akce  nově založeného turistického

projít na článek

Přihláška na kroužek robotiky.

Chceš se učit programovat? Přijď mezi nás s vyplněnou přihláškou a se zákonným zástupcem Přihlášku najdete ZDE zde.  Začínáme ve středu 9.10.2019 od 15:00.

projít na článek

Čínský nový rok

Čínský nový rok - jak vypadá čínský nový rok na Taiwanu? Je dobrý nápad v tuto dobu navštívit čínsky mluvící země? The post Čínský nový rok first appeared on ZEMĚ DRAKA.

projít na článek