TURISTICKÝ KROUŽEK

Máte rádi výlety? Milujete přírodu? Poznáváte ještě radši nová místa? Tak právě pro Vás máme skvělou novinku! Nově vznikl na našem gymnáziu turistický kroužek, který se již teď těší na Vaši hojnou účast!!!    Plánované akce  nově založeného turistického kroužku GVBT Slaný 1. pololetí  2021/2022    NE 26. 9. -  Knižní  veletrh Praha  -  Holešovice  ST (podzimní prázdniny) 27. 10.  - Levý Hradec, Únětice, Tiché údolí u Roztok u Prahy  SO  19. 11. -  Budeč a Zákolany  SO  10. 12. -  Vánoční trhy v Drážďanech  SO  1.1. - Novoroční výstup na Radobýl u Litoměřic    Těchto kulturně-vzdělávacích akcí se mohou zúčastnit  učitelé, žáci a jejich rodiče i jejich přátelé. Informace a přihlášky v knihovně slánského gymnázia    Štěpánka Hejmová,  Pavel Novák a Zdeněk Víšek  

projít na článek

Kroužek ROBOTIKY 2020

Kroužek robotiky zahajuje v září nový školní rok od 16.9.2020 (prozatím nosíme roušky)

projít na článek

Přihláška na kroužek robotiky.

Chceš se učit programovat? Přijď mezi nás s vyplněnou přihláškou a se zákonným zástupcem Přihlášku najdete ZDE zde.  Začínáme ve středu 9.10.2019 od 15:00.

projít na článek

Nový přírodovědný kroužek

Přírodopis, fyzika, chemie biologie.... líbí se ti tato slova? Často hledáš odpovědi na otázky "Proč?" a "Jak?". Baví tě pokusy a chceš zkoumat věci okolo?Pak patříš mezi nás!

projít na článek

Prezentační materiál projektu CPTO SČK naší školy

Vlajkovou lodí naší účasti v projektu je bezpochyby volno-časový kroužek pro zvídavé žáky nižšího stupně základních škol v regionu - Zkoumálek...  Celý článek ke stažení najdete zde: Prezentační materiál.

projít na článek

Ring sling L - světle růžový - 96 Kč

Kroužek vhodný k zakončení úvazů bez uzlu, k dotažení šátku nebo pro šitý i nešitý ring sling. Kroužky prodáváme po jednotlivých kusech. Kroužky jsou lehké, hladké a bez svárů - nehrozí tedy poškození tkaniny. Jsou vysoce mechanicky odolné a testované v c

projít na článek