Nový rok začal v pražské zoo líhnutím draků

Zoo Praha patří v chovu varanů komodských ke světové špičce. A právě zde skončil starý a začal nový rok líhnutím vzácných varanů komodských označovaných také jako komodští draci . Na přelomu roku 2016/2017 se vylíhlo celkem 18 varanů od dvou samiček. Jejich babičkou je slavná varaní samička Aranka.

projít na článek

V pražské zoo žijí dva císaři

27. prosince 2017 proběhly v pražské zoo křtiny druhého stoprocentně pražského slůněte, které se narodilo samici slona indického Tamaře 7. října 2016.

projít na článek

Větve z vánočního smrku ze Staroměstského náměstí potěšily zvířata v pražské zoo

Poté, co splnil vánoční smrk svůj úkol potěšit vánoční atmosférou všechny příchozí na Staroměstské náměstí, potěší i zvířata v pražské zoologické zahradě.

projít na článek

Startujeme nový web

Startujeme pro vás nový web na adrese https://www.vnuci.cz. #startujeme #novyweb #rozumimepotravinam #korenijezivot Článek Startujeme nový web se nejdříve objevil na Hubka-Petrášek a vnuci spol.s r.o..

projít na článek

Nový ohraňovací lis TruBend

Technologické vybavení bylo rozšířeno o nový ohraňovací lis Trumpf TruBend 5130. Příspěvek Nový ohraňovací lis TruBend pochází z VÝPRACHTICKÝ s.r.o.

projít na článek

Areál za Olympijskou ulicí dostal nové zázemí pro diváky

Fotbalový areál 1. SK Prostějov za Olympijskou ulicí se rozšířil o nové zázemí pro diváky. Díky dotacím Olomouckého kraje a statutárního města Prostějova zde vyrostl nový krytý přístřešek, který už začal sloužit návštěvníkům. Ti zde najdou útočiště před p

projít na článek