Nový systém na přihlašování

Na našem webu jsme spustili nový systém pro přihlašování na akce i na individuální sezení. Nově je potřeba používat pro přihlašování svůj uživatelský účet, ke kterému se přihlásíte svým e-mailem a heslem. Heslo si můžete nastavit zde: https://prihlasky.holos.cz/login Při každém přihlášení se vám už základní údaje vyplní vždy automaticky. Ve svém účtu také budete mít přehled o tom, co vše jste u nás absolvovali. Kromě platby bankovním převodem můžete nově platit také platební kartou. Přihlašování by mělo být jednoduché a intuitivní, pokud byste přesto měli nějaký technický problém nebo jste si nevěděli rady, kontaktujte nás na telefonech 607 794 757 nebo 773 615 324, případně na e-mailu [email protected].

projít na článek

Nový bazar hodinek

Vytvořili jsme zcela nový systém pro bazar hodinek. Aktuálně je vložení nového inzerátu zcela zdarma. Inzerát můžete vložit bez nutnosti registrace a ihned je aktivní. Přesto si vyhrazujeme právo na mazání inzerátů, které nebudou splňovat naše zásady (nap

projít na článek

Jak zazimovat závlahový systém?

Máte na zahradě zavlažovací systém? Pak myslete na to, že i on potřebuje pravidelnou údržbu a dokonalou ochranu před mrazy, které by jej mohly zničit. The post Jak zazimovat závlahový systém? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Čínský nový rok

Čínský nový rok - jak vypadá čínský nový rok na Taiwanu? Je dobrý nápad v tuto dobu navštívit čínsky mluvící země? The post Čínský nový rok first appeared on ZEMĚ DRAKA.

projít na článek

Dárky za váš nákup

Dárky za váš nákup Jelikož jsme rádi za vaše objednávky :o), zavádíme nový systém odměn. Ty jsou trojího druhu a jsou odstupňovány podle hodnoty

projít na článek

CO DĚLAT PRO SPRÁVNĚ FUNGUJÍCÍ LYMFATICKÝ SYSTÉM?

Přebytek tuků ve stravě, ale také sladkostí, které tuky obsahují a i potravin, které obsahují chemické látky, přetěžují lymfatický systém a způsobují chronickou únavu.Jak si s tím poradit a podpořit lymfatický systém se dozvíte v článku:

projít na článek