Nový web

Vážení spoluobčané a návštěvníci  těchto stránek, právě jste otevřeli nový web naší obce. Trvalo delší dobu, než se nám podařilo s firmou PROSEO vytvořit jeho novou tvář, převést důležité a povinné informace a doladit celkovou architekturu stránek. Tento proces ještě není u konce, ale další doplňování už bude probíhat průběžně za plného chodu. Ze starých stránek "přetáhneme" spoustu informací, které se osvědčily a uživatelé je vyhledávají. Např. fotogalerie, přepis vrčeňských kronik, slavní rodáci apod. Naopak už nebudeme pokračovat v diskusních fórech, která zneužívali různí anonymní přispěvovatelé. Připomínky k práci zastupitelstva a k životu v naší obci ovšem můžete nadále podávat prostřednictvím e-podatelny. Jako komunikační platformu můžete využít i náš facebook https://www.facebook.com/obec.vrcen, kterému v poslední době vzrůstá návštěvnost.  Další důležitou etapou v následujím období bude vytvoření nového designu stránek obou našich škol a hasičů. Také tyto stránky budou mít stejnou tvář jako hlavní web Vrčeně.  Doufáme, že i nadále budete pravidelnými návštěvníky našich stránek. Vaše Zastupitelstvo obce Vrčeň

projít na článek

Spuštěn nový web

Spustili jsme pro Vás nový web. Na našem webu nyní najdete vše přehledně a rychle. Těšíme až nás navštívíte :) The post Spuštěn nový web appeared first on Autoservis Náhlovský.

projít na článek

Spouštíme pro vás nový e-shop

Je nám potěšením oznámit, že pro vás v těchto dnech spouštíme nový e-shop včetně prezentace. Zároveň vás zveme na naše profily na sociálních sítích facebook a instagram. Příspěvek Spouštíme pro vás nový e-shop pocházející z MEDILAB ČR s.r.o..

projít na článek

Nový útulek

Oznamujeme našim příznivcům, že 29.2.2020 končíme provoz útulku na Dolní Novosadské. Připravujeme prostory a postupně se stěhujeme do nového budoucího útulku na ulici Jeremenkova . O otevření vás budeme informovat. The post Nový útulek first appeared on P

projít na článek

Kaleido, nový prostor pro zážitky našich pacientů

Kaleido představuje nový způsob „cestování“, který našim klientům umožňuje vydat se z pohodlí domova na jejich vysněné místo za pomocí virtuální reality. The post Kaleido, nový prostor pro zážitky našich pacientů appeared first on ADP-SANCO s.r.o..

projít na článek