Nový web domaine.cz

Představujeme Vám nový web domaine.cz. Na novém webu už si klasicky nenakoupíte víno jako na eshopu. Můžete si projít ukázku ze sortimentu investičních a raritních vín. Pokud Vás bude zajímat cena nebo budete mít zájem víno zakoupit nebo budete chtít nakoupit vína na firmu pro Vaše zákazníky nebo budete chtít vybrat víno či destilát jako dárek kontaktujte přímo některého z našich sommeliérů obchodních manažerů. Rádi Vám poradí emailem, telefonicky nebo i osobně v kanceláři na Braníku. Společnost Domaine R et B se rozšiřuje o nový projekt s názvem ooo.wine. Bude se jednat o kamennou prodejnu a eshop. Budete mít tedy opět možnost objednávat naše vína i na eshopu. Nyní je zatím ještě vše v dokončovací fázi. O otevření prodejny a spuštění eshopu Vás budeme informovat. Můžete se těšit jak na vína ze sortimentu Domaine R et B, tak i na úplné novinky. Děkujeme za přízeň a přejeme Vám krásné léto.

projít na článek

Degustace Bordeaux vín 22.11.2021

Srdečně vás zveme na výjimečnou degustaci vín z Bordeaux, kterou Vám bude osobně prezentovat pan Louis de Baritault, zástupce významného negocianta v Bordeaux. Místo:   Autentista wine & champagne bar  (Řetězová 244/10, Praha 1) Termín:  Pondělí 22.

projít na článek

Degustace Beaujolais 11.10.2021

Zveme vás na ochutnávku vín z (leckdy neprávem podceňovaného) regionu Beaujolais. Připravili jsme si pro Vás vynikající Château Thivin (považované za špičku apelace Côte de Brouilly a jednoho z nejlepších producentů regionu vůbec), které doplní naše novin

projít na článek

Nový PED

Nový PED tj. NV č. 219/2016 Sb., o posuzování shody tlakových zařízení při jejich dodávání na trh již začal platit

projít na článek

Nový web

Spustili jsme novou webovou prezentaci naší účetní kanceláře. The post Nový web appeared first on NUMERO1 s. r. o..

projít na článek

Nový ceník platný od 5. 9. 2022

Se začátkem školního roku jsme připravili nový ceník, který je platný do 5. 9. 2022 ke stažení zde. The post Nový ceník platný od 5. 9. 2022 appeared first on Squash Arena Novodvorská Praha.

projít na článek