O pohár Rudnické rokle

Zveme všechny jezdce, příznivce motokrosu a širokou veřejnost na III. ročník motokrosového závodu „O PUTOVNÍ POHÁR RUDNICKÉ ROKLE“ a Krajský přebor SMS Pardubice, které se konají 29.7. a 30.7.2017. Účast potvrdili esa Českého a Evropského motokrosu.

projít na článek

Rudník - 29. a 30.7.2017

V Rudnické rokli se pořádal III. ročník motokrosového závodu O PUTOVNÍ POHÁR RUDNICKÉ ROKLE. Celou akci slavnostně zahájila a první hlavní závod odstartovala Náměstkyně Ministerstva pro místní rozvoj Ing. Klára Dostálová.

projít na článek

Mistrovství světa v tradičním karate a dětský světový pohár

V polském Lublinu se konalo uplynulý víkend Mistrovství světa v tradičním karate WTKU a Dětský světový pohár. Na akci se sjely teamy z 28 zemí (mega konkurence) a sportovní hala v Lublinu hostovala přes 1300 karatistů. I přes řadu komplikací, sněhová kala

projít na článek

Pohár Nadějí v České Lípě

Pohár nadějí v České Lípě se 350 účastníky byl fantastickým zážitkem pro naše závodníky . Blahopřejeme Mejdr Dominik agility 2. místo kata tým 8.-7.kyu starší žáci (11-13let) 3. místo Mejdr Dominik, Martínek Tomáš a Kopecký Vítek Martínek Tomáš agility 3.

projít na článek

Soutěž karate: LIBERECKÝ POHÁR TALENTŮ 2. kolo

Informace pro rodiče k soutěži karate - 2. kolo libereckého poháru talentů v České Lípě

projít na článek

III. ročník Putovního poháru MZCHSK

Putovný pohár propozície 2023 Článek III. ročník Putovního poháru MZCHSK se nejdříve objevil na Klub slovenského kopova.

projít na článek