Pohár Nadějí v České Lípě

Pohár nadějí v České Lípě se 350 účastníky byl fantastickým zážitkem pro naše závodníky . Blahopřejeme Mejdr Dominik agility 2. místo kata tým 8.-7.kyu starší žáci (11-13let) 3. místo Mejdr Dominik, Martínek Tomáš a Kopecký Vítek Martínek Tomáš agility 3. místo a 4. místo kumite 8. -7.kyu starší žáci 12-13let 52kg Kopecký Vítek 2.místo kumite 8.-7. kyu mladší žáci +35kg a i ostatním, kteří bojovali jako lvi! a věříme, že to vyjde třeba příště. Děkujeme všem za reprezentaci našeho oddílu, nabírání zkušeností a pozitivní náladu, fandíme Pro zobrazení galerie klikněte na fotografii.The post Pohár Nadějí v České Lípě first appeared on Karate Slavia Liberec.

projít na článek

Soutěž karate: LIBERECKÝ POHÁR TALENTŮ 2. kolo

Informace pro rodiče k soutěži karate - 2. kolo libereckého poháru talentů v České Lípě

projít na článek

O pohár Rudnické rokle

Zveme všechny jezdce, příznivce motokrosu a širokou veřejnost na III. ročník motokrosového závodu „O PUTOVNÍ POHÁR RUDNICKÉ ROKLE“ a Krajský přebor SMS Pardubice, které se konají 29.7. a 30.7.2017. Účast potvrdili esa Českého a Evropského motokrosu.

projít na článek

Mistrovství světa v tradičním karate a dětský světový pohár

V polském Lublinu se konalo uplynulý víkend Mistrovství světa v tradičním karate WTKU a Dětský světový pohár. Na akci se sjely teamy z 28 zemí (mega konkurence) a sportovní hala v Lublinu hostovala přes 1300 karatistů. I přes řadu komplikací, sněhová kala

projít na článek

Rudník - 29. a 30.7.2017

V Rudnické rokli se pořádal III. ročník motokrosového závodu O PUTOVNÍ POHÁR RUDNICKÉ ROKLE. Celou akci slavnostně zahájila a první hlavní závod odstartovala Náměstkyně Ministerstva pro místní rozvoj Ing. Klára Dostálová.

projít na článek

III. ročník Putovního poháru MZCHSK

Putovný pohár propozície 2023 Článek III. ročník Putovního poháru MZCHSK se nejdříve objevil na Klub slovenského kopova.

projít na článek