Obchodní jednání: Jak prodat?

Před časem jsem vyrazil skolegou na jednání kzákazníkovi do Prahy a po několikahodinovém jednání jsem měl jasno o příštím článku na blogu. Bude o tom, jak prodat jednoduše, výstižně a krátce :-). Jak tedy prodat? Kdo čeká dlouhý a podrobný článek jak prodat, bude zklamán. O „umění jak prodat“ jsou a budou napsány [] Článek Obchodní jednání: Jak prodat? se nejdříve objevil na Luboviny.cz.

projít na článek

Jednání, zápisy

Termíny jednání Zastupitelstva obce a Rady obce. Zápisy a usnesení z jednání.

projít na článek

Jednání shejtmanem Jihočeského kraje

Dne 3. 5. 2021 se prezident Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR zúčastnil jednání s hejtmanem Jihočeského kraje MUDr. Martinem Kubou. Článek Jednání s hejtmanem Jihočeského kraje se nejdříve objevil na Jiří Horecký.

projít na článek

obchodni akademie heroldovy sady

Obchodní akademie Heroldovy sady Promo video pro obchodní akademii. 

projít na článek

Jednání Výběrové komise MAS Boleslavsko, veřejná obhajoba projektů podaných ve Výzvě č. 9 v PRV

Dne 23. 3. 2023 proběhne jednání Výběrové komise MAS Boleslavsko. Jednání se uskuteční od 16:00 hodin v jednacím sále Radnice v Bakově nad Jizerou, Mírové nám. 10. Předmětem jednání je věcné hodnocení žádostí o dotaci podaných ve Výzvě č. 9 MAS Boleslavsk

projít na článek

Obchodní galerie Tabačka

Internetové stránky pro Obchodní galerii Tabačka v Novém Jičíně. Kompletní redesign včetně zachování původních odkazů. Článek Obchodní galerie Tabačka se nejdříve objevil na Onkardesign.

projít na článek