Objevte poctivé výrobky Z GRUNTU

Supermarkety Trefa, které se dlouhodobě zaměřují na kvalitu a širokou nabídku čerstvých potravin, mají ve své nabídce výjimečnou skupinu výrobků značky Z Gruntu. Značka Z Gruntu klade důraz na chuť, kvalitu, tradici a původ a proto označuje pouze tradiční české potraviny, které splňují nejnáročnější požadavky na kvalitu bez nadbytečných umělých příměsí a náhražek. Ochutnejte například Maďarskou klobásu Z Gruntu (98 % masa), Uzenou kýtu Z Gruntu, Originál české párky Z Gruntu z kuřecího masa (80% masa), bezlepkovou Debrecínskou pečeni Z Gruntu (80 % masa), ručně skládané Šunkové koleno Z Gruntu (85 % masa), Lahůdkovou huspeninu Z Gruntu nebo tradiční Špekáčky Z Gruntu s 80 % masa. Mezi výrobky Z Gruntu najdete vedle tradičních uzenin také další druhy potravin, například škvařené sádlo, paštiku s mandlemi, drůbeží tlačenku, podmáslový chléb pečený tradičním způsobem, houskový knedlík, škvarkovou pomazánku, šmitec nebo tradiční pouťové koláče s náplní, staročeské pečivo a zelňáky. Výrobky značky Z Gruntu zakoupíte pouze v supermarketech Terno a Trefa. Supermarkety Trefa připravily pro své zákazníky soutěž o dárkové koše. Při nákupu výrobků Z Gruntu alespoň za 100 Kč mohou vyhrát dárkové koše v hodnotě 2000 Kč, 1500Kč nebo 1000Kč. Soutěž probíhá od 1.2.-28.2.2021. Více informací o soutěži najdete na www.trefasupermarket.cz.

projít na článek

Plněné buchty Z Gruntu

Plněné buchty Z Gruntu pro vás vyrábějí Vltavotýnské lahůdky. Ve všech prodejnách Trefa si můžete vybrat buď povidlové, makové nebo tvarohové. Dobrou chuť.

projít na článek

Výherci v soutěži o dárkové koše

Každý, kdo nakupil v prodejnách Trefa poctivé výrobky označené logem Z Gruntu v minimální hodnotě 100 korun, mohl vyhrát dárkové koše v hodnotě 2000 Kč, 1500 Kč nebo 1000 Kč. Soutěž probíhala od 1.2.-28.2.2021 ve všech prodejnách TREFA. Výherci se stávají

projít na článek

Poctivé snídaně

Křupavé pečivo, výborné espresso, bohatý výběr kvalitních surovin, domácí atmosféra - to jsou naše priority ... The post Poctivé snídaně first appeared on Penzion Fojtství - ubytování, svatby | Olomouc - Svatý Kopeček.

projít na článek

BEMAGRO bio mléčné výrobky na Váš stůl

Prodejny TREFA nyní nově nabízejí svým zákazníkům certifikované BIO VÝROBKY z ekologické farmy BEMAGRO. Tyto kvalitní bio výrobky vyrábí farma Bemagro z mléka od svých kraviček, které spásají nekonečné pastviny v podhůří Novohradských hor v jižních Čechác

projít na článek

Zabijačka v tradičním prostředí ‚,slováckého gruntu‘‘ se vydařila

Malebné prostředí areálu Bukovanského mlýna u Kyjova přivítalo za slunečného, byť větrného počasí, účastníky pravé slovácké zabijačky, kterou společnost Bioveta, a.s. připravila jako další z akcí v rámci věrnostního programu Banka Bioveta.

projít na článek