Plněné buchty Z Gruntu

Plněné buchty Z Gruntu pro vás vyrábějí Vltavotýnské lahůdky. Ve všech prodejnách Trefa si můžete vybrat buď povidlové, makové nebo tvarohové. Dobrou chuť.

projít na článek

Objevte poctivé výrobky Z GRUNTU

Supermarkety Trefa, které se dlouhodobě zaměřují na kvalitu a širokou nabídku čerstvých potravin, mají ve své nabídce výjimečnou skupinu výrobků značky Z Gruntu. Značka Z Gruntu klade důraz na chuť, kvalitu, tradici a původ a proto označuje pouze tradiční

projít na článek

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Máme zde úplně nejrychlejší oběd. Stačí vám, když si nejdříve dáte vařit vodu v hrnci na sporák. Připravte si mísu, do ní dejte jeden tvaroh ve vaničce, jedno vejce, 2 lžíce oleje a půl kila polohrubé mouky. Toto vše zamícháte, vždy si utrhnete trochu

projít na článek

Zabijačka v tradičním prostředí ‚,slováckého gruntu‘‘ se vydařila

Malebné prostředí areálu Bukovanského mlýna u Kyjova přivítalo za slunečného, byť větrného počasí, účastníky pravé slovácké zabijačky, kterou společnost Bioveta, a.s. připravila jako další z akcí v rámci věrnostního programu Banka Bioveta.

projít na článek

UKLIĎME KROCÍNKU

Sraz v sobotu 26. března v 10:00 na Květinovém hřišti S sebou dobrou náladu (a třeba kus nějaké buchty ) a pevnou obuv.  Pytle a rukavice zajištěny. kontakt: Lenka Kalvodová 605141296 The post UKLIĎME KROCÍNKU first appeared on Krocan o.s..

projít na článek

Buchta spudinkem a zakysanou smetanou

Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou je výtečným dezertem, který si získá srdce všech milovníků sladkostí. Tato jednoduchá, ale lahodná buchta spojuje klasickou vanilkovou chuť pudinku s jemností zakysané smetany, vytvářejíc tak neodolatelnou kombinaci.

projít na článek