Oblíbený zloduch se vrací ve WarioWare: Move It!

Postava Waria patří k mým nejoblíbenějším. Oblíbil jsem si ho ve hře Wario Land 3 pro konzoli Game Článek Oblíbený zloduch se vrací ve WarioWare: Move It! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Ja zloduch 4 - trailer

Trailer na štvrtú časť Ja zloduch animáku. Do kín príde 3. júla.

projít na článek

Move: Dokumentární taneční seriál na Netflixu o životě tanečníků

Netflix podporuje tanec a představuje nový taneční dokumentární seriál Move, který ukazuje život známých světových tanečníků. Move je nová pětidílná taneční série, která vyšla v říjnu 2020 na Netflixu. Jedná se o dokumentární sérii, která zobrazuje pět rů

projít na článek

Detektiv Pikachu se vrací!

Mluvící Pikachu se vrací v pokračování s názvem Detective Pikachu Returns, aby se svým parťákem Timem Goodmanem vyřešil Článek Detektiv Pikachu se vrací! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

XBOX 360 250GB kinect Bundle

Před Vánocemi jsme se dlouze rozhodovali, kterou konzoly zakoupit buď xbox 360 250 GB kinect Bundle nebo Sony PlayStation 3 Move nebo WII, naše volba byla jasná po přezkoumání cen her, příslušenství atd. u nás zvítězil xbox 360 s 250GB hdd a kamerkou kine

projít na článek

MASTERS OF REALITY se vrací s první novou skladbou po 15 letech

Americká rocková kapela, která vydala své poslední album v roce 2009, se nyní vrací se vší slávou. Sdílí nový singl „Sugar“ a chystá turné po Evropě.

projít na článek