OBRAZEM: Čeští hokejisté využili volný den před čtvrtfinále s Američany k týmovému focení

Pražská O2 arena zeje prázdnotou a halou se nesou jenom zvuky příprav na čtvrtfinálové zápasy mistrovství světa v hokeji. Najednou ale protne ticho smích a na led se pomalu trousí čeští reprezentanti v dresech. Volný den totiž nevyužili jenom k dopolednímu tréninku, ale i k pořízení tradiční týmové fotografie.

projít na článek

Palát: Boj s Kanadou nás skvěle připravil na čtvrtfinále. S Američany se musíme vyvarovat faulů

Den před klíčovým duelem šampionátu měli čeští hokejisté na programu svižný dopolední trénink, po kterém poskytl Radiožurnálu Sport exkluzivní rozhovor útočník národního týmu Ondřej Palát. Prozradil, jak moc důležité je, že Češi v zápase s Kanadou dotáhli

projít na článek

Společné focení

V pátek 17. 5. 2024 proběhne ve školce třídní focení. Focení bude od 9.00

projít na článek

Focení tříd

7/6 2024 od 10:00 hodin.proběhne závěrečné focení tříd na naší zahradě. The post Focení tříd appeared first on MŠ Stará Paka.

projít na článek

Volný den (ředitelské volno) 29. 9. 2023

Ředitel školy vyhlašuje dne 29. 9. 2023 volný den (ředitelské volno) z důvodu školení všech zaměstnanců. Volný den byl projednán se zřizovatelem školy. The post Volný den (ředitelské volno) 29. 9. 2023 appeared first on Základní škola Tišice.

projít na článek

Ortopedi z Motola využili novou metodu regenerativní medicíny

Medical Tribune 05/2016 Celý článek v PDF formátu ke stažení ZDE The post Ortopedi z Motola využili novou metodu regenerativní medicíny appeared first on bionext.cz.

projít na článek