Palát: Boj s Kanadou nás skvěle připravil na čtvrtfinále. S Američany se musíme vyvarovat faulů

Den před klíčovým duelem šampionátu měli čeští hokejisté na programu svižný dopolední trénink, po kterém poskytl Radiožurnálu Sport exkluzivní rozhovor útočník národního týmu Ondřej Palát. Prozradil, jak moc důležité je, že Češi v zápase s Kanadou dotáhli dvoubrankové manko, ale také co říká na skvělé přesilovky a oslabení Američanů, proti kterým hokejisté nastoupí ve čtvrtfinále.

projít na článek

Kanada - Slovensko 6:3. Bojovnou snahu Slováků o zázrak uťal do prázdné branky Paul

Sledovali jste on-line přenos ze čtvrtfinále hokejového mistrovství světa v Praze mezi Kanadou a Slovenskem.

projít na článek

OBRAZEM: Čeští hokejisté využili volný den před čtvrtfinále s Američany k týmovému focení

Pražská O2 arena zeje prázdnotou a halou se nesou jenom zvuky příprav na čtvrtfinálové zápasy mistrovství světa v hokeji. Najednou ale protne ticho smích a na led se pomalu trousí čeští reprezentanti v dresech. Volný den totiž nevyužili jenom k dopoledním

projít na článek

Smutný Pastrňák: Krásná snoubenka s dcerou čtvrtfinále nestihnou. Rodinné problémy ve Švédsku

Během úterního zápasu s Kanadou všechny dostala jeho maminka. Marcela Pastrňáková synovi fandila v hledišti, nadšeně tleskala při každém českém gólů, byť nakonec musela stejně jako zbytek O2 areny kousat porážku. David Pastrňák se nicméně musel obejít bez

projít na článek

Ranní zprávy 13.10.2016

Klíčové události • ČR: Vláda ČR schválila sjednání dohody o volném obchodu mezi Evropskou unií a Kanadou (CETA). Smlouva by mohla být podepsána na summitu EU s Kanadou 27. října. • Maďarsko: Průmyslová produkce v srpnu +1,6 % m/m a +11,1 % r/r. • Polsko:

projít na článek

Ranné správy 13.10.2016

líčové události • ČR: Vláda ČR schválila sjednání dohody o volném obchodu mezi Evropskou unií a Kanadou (CETA). Smlouva by mohla být podepsána na summitu EU s Kanadou 27. října. • Maďarsko: Průmyslová produkce v srpnu +1,6 % m/m a +11,1 % r/r. • Polsko:

projít na článek