Smutný Pastrňák: Krásná snoubenka s dcerou čtvrtfinále nestihnou. Rodinné problémy ve Švédsku

Během úterního zápasu s Kanadou všechny dostala jeho maminka. Marcela Pastrňáková synovi fandila v hledišti, nadšeně tleskala při každém českém gólů, byť nakonec musela stejně jako zbytek O2 areny kousat porážku. David Pastrňák se nicméně musel obejít bez podpory své krásné snoubenky Rebeccy a jejich dcerky Freyi Ivy. A to samé se nejspíš bude opakovat i dnes, kdy Češi vyzvou USA.

projít na článek

David Pastrňák koupil superluxusní obří mezonet za 75 miliónů korun. Podívejte se, jak úžasně teď bydlí

Aktuálně patří mezi nejslavnější české hokejisty a je druhým nejlépe placeným hráčem NHL. Překonal dokonce i Jaromíra Jágra. To je David Pastrňák, který si užívá skvěle našlápnuté kariéry v Bostonu. Když netrénuje, relaxuje s rodinou v luxusním bytě s výh

projít na článek

Palát: Boj s Kanadou nás skvěle připravil na čtvrtfinále. S Američany se musíme vyvarovat faulů

Den před klíčovým duelem šampionátu měli čeští hokejisté na programu svižný dopolední trénink, po kterém poskytl Radiožurnálu Sport exkluzivní rozhovor útočník národního týmu Ondřej Palát. Prozradil, jak moc důležité je, že Češi v zápase s Kanadou dotáhli

projít na článek

Vyprodaná hala bouřila postupem, slavili i Fiala s Pekarovou a Rakušanem

Prohlédněte si fotografie z dramatického čtvrtfinále hokejového MS, které rozhodlo o tom, že Češi po výhře nad USA budou v Praze bojovat o medaile.

projít na článek

Kanada - Slovensko 6:3. Bojovnou snahu Slováků o zázrak uťal do prázdné branky Paul

Sledovali jste on-line přenos ze čtvrtfinále hokejového mistrovství světa v Praze mezi Kanadou a Slovenskem.

projít na článek

Dny otevřených dveří v ZD Krásná Hora, září 2017

ZD Krásná Hora pořádalo “Dny otevřených dveří” a při té příležitosti zde byli představeni dodavatelé a odběratelé služeb a výrobků pro zemědělské družstvo. Nabízeli jsme zde k ochutnání naše výrobky.

projít na článek