Obrovský úspěch jindřichohradeckých karatistů na Mistrovství Evropy IKGA

Karatisté z Shindokanu Jindřichův Hradec přivezli z Mistroství Evropy organizace International Karate-Do Gojukai Association konaného v Itálii 4. července 2023 celkem čtyři cenné kovy. Dvojnásobným mistrem Evropy v kata i v kumite ve věkové kategorii nad 40 let se stal Roman Jirák. Vicemistrem Evropy v kata nad 40 let je Jakub Jirsa.

projít na článek

Český bowling veze z Mistrovství Evropy stříbrnou medaili

Stříbrná medaile v soutěži jednotlivců, rekord Mistrovsví Evropy ve trojicích na jednu hru a týmová umístění v Top 10. Šest českých hráčů sportovního bowlingu má za sebou úspěšné vystoupení na Mistrovství Evropy ve Finsku. Cenný kov ze soutěže jednotlivců

projít na článek

Golf Resort Kaskáda hostí Mistrovství Evropy družstev dorostenců

Mistrovství Evropy družstev dorostenců, Jean-Louis Dupont Trophy patří mezi nejvýznamnější týmová mistrovství Evropy v letošní sezóně. V Golf Resortu Kaskáda v Kuřimi u Brna se tento prestižní šampionát koná od 10. do 14. července a Kaskáda přivítá 16 nej

projít na článek

Olomouc hostí Mistrovství Evropy šampionů.

Nejlepší bowleři Evropy se sjeli do Olomouce. Mistři svých zemí zde odehrají ECC – Mistrovství Evropy šampionů. Celkem 35 hráčů a 33 hráček si to rozdá o tituly evropských mistrů.

projít na článek

Mistrovství Evropy ve windsurfingu

Česká windsurfingová asociace, pořadatel Mistrovství Evropy ve windsurfingu ve třídách Raceboard a Raceboard Youth, přivítá tento týden nejlepší windsurfaře Evropy. Spolupořadatelem významné sportovní akce jsou YC Dyje Břeclav a Český svaz jachtingu.

projít na článek

Mistrovství Evropy v Marseille

V týdnu od 8. do 13. května se v Marseille konaly hned dvě mistrovství Evropy – závodily zde třídy Finn a RS:X. V obou jsme měli svého zástupce.

projít na článek