Od července opět k dispozici

Tak jsem po roce v korporátu rozhodl změnit pozici. Proč si to vyzkoušet jsem sepsal zde. Nyní jsem pro vás opět k dispozici pro neplechu všeho druhu: správa kampaní, generování poptávek, poradenství u online projektů a nebráním se dlouhodobému vztahu, pokud bude oběma stranám dávat smysl. Chuť na další článek?6.3.2022 VÝZVA Č.5: Pošlete Putina k [] Příspěvek Od července opět k dispozici pochází z Samuel-Hornek.cz

projít na článek

Příměstské letní akce sRoztočem 2023

Pro letošní roztočí léto připravujeme tři velké akce. A volná místa ještě jsou! Přihlaste se. Těšíme se na známé tváře a rádi poznáme a přivítáme i ty nové.

projít na článek

Sophos DNS Protection nyní k dispozici

Nová vrstva zabezpečení typu cloudové služby, která vám dokonale doplní a rozšíří stávající nástroje pro zabezpečení sítě a vynucování zásad je k dispozici. Bez příplatku. Článek Sophos DNS Protection nyní k dispozici se nejdříve objevil na awin IT.

projít na článek

Pracovní sešit opět na skladě

První díl pracovního sešitu je opět pro Vás připraven ke koupi. Objednávejte na našem emailu.

projít na článek

Vylepšené exporty faktur

Vylepšené exporty faktur Nově máte k dispozici exporty po čtvrtletích a za celý rok. Malý háček je v tom, že export do PDF za celý rok nebudete mít k dispozici pokud máte více než 500 faktur za rok. Do Pohody Další novinkou je možnost exportu faktur do

projít na článek

Ocenění G2: Sophos Firewall opět jedničkou na trhu

Společnost G2 zveřejnila ocenění na Jaro 2024. Řešení Sophos Firewall se opět umístilo jako jednička na trhu. Jedná se již[] Článek Ocenění G2: Sophos Firewall opět jedničkou na trhu se nejdříve objevil na awin IT.

projít na článek