Odpuštění za chvilku zbavte se balvanu minulosti.

Potřebujeme dnes ještě odpuštění? Nedávný zdravotnický výzkum v USA ukázal, že náš imunitní systém pracuje lépe a schopnost uzdravení se zvyšuje, pokud jsme odpočatí a uvolnění. Často si v sobě nosíme křivdy z minulosti a držíme se toho, co nám ublížilo. I když víme, že nám to škodí, neumíme jinak. Naše tělo všechny tyto bolestivé pocity ukládá a ty nám pak způsobují únavy, vyčerpání, deprese, dokonce až nemoci. Nejvíce vše odnáší srdce a nervový systém (důsledkem pak je infarkt, mrtvice, mozková příhoda,  ochrnutí.). To jsou holá fakta. Jak přerušit bludný kruh, kdy máme negativní zkušenost a ta se nám stále dokola, jen v různých situacích, potvrzuje? Přerušit tento kruh pomáhá odpuštění. Slovo, které zná snad každý.  Co to však odpuštění znamená? Odpuštění nám nabízí možnost pustit se těchto bolestných situací a ulevit tak svému srdci. O odpuštění je velké množství literatury, která toto téma zbytečně rozebírá do nejmenších detailů. Tím člověku ještě víc zamotá hlavu, místo aby mu ji uvolnilo a pomohlo mu osvobodit se od minulých chyb, konfliktních situací a přerušit začarovaný kruh výčitek, vin a nekonečných scénářů mysli. Studiem literatury dochází k odpuštění jen na rozumové úrovni. Logicky si tak zdůvodníme, že na tuto situaci, nebo člověka je lepší zapomenout. To samozřejmě na (krátký) čas trochu pomůže, jenže…. Pocity nemají s rozumem moc společné, proto zůstávají dále v našem těle a při vhodné situaci se znovu projeví. Takže jaké odpuštění?  Při odpuštění musí odejít pocity. Jak snadno odpustit? Vybarvováním mandal ze sebe tento balvan dostanete. Nabízí velmi jednoduchý a hlavě účinný způsob, jak odpustit, protože se ke slovu dostává naše pocitová část. Mandaly jsou skvělým dárkem pro každého, kdo se zotavuje po nějaké operaci, nemoci, kolapsu, infarktu nebo nehodě. Léčením těla to ale zdaleka nekončí.  Mandaly, které obsahují božské vedení, umí léčit i psychiku, pomáhají např. uzavírat minulost a zbavovat se negativních emocí. Při malování těchto mandal se přirozeně dostává ke slovu naše pocitová část, která umí uvolnit i dávno zapomenuté negativní pocity a umožní nám tak osvobodit se od minulosti, která nás brzdí. Zbavíme se tak negativních pocitů a svému energetickému systému tak ulevíme. Uvolněním těchto pocitů získáme více energie a mnohem větší klid. Tou nejmenší odměnou nám pak bude lepší pocit ze sebe samého, více vitality a radosti ze života. Změňte svou minulost s Mandalami odpuštění a jděte dál s čistou hlavou, k radostnějším zítřkům. Mandalami lze podpořit i jiné oblasti života naleznout  sebevědomí, nechat rozkvést vztahy s mandalami lásky, najít v životě rovnováhu, nebo např. zklidnit děti. The post Odpuštění za chvilku zbavte se balvanu minulosti. appeared first on BHAKTI.CZ.

projít na článek

Jarní speciál: BOTY

Zatím si stále užíváme tak trochu aprílové počasí – chvilku prší, chvilku svítí slunce. Jak se na takové počasí správné obout? Vybíráme nejlepší boty na jaro!

projít na článek

Dr. Max: Ubraňte se nemocím i zbytečným výdajům!

Podzimní nachlazení dovede pěkně potrápit. Obrňte si imunitu s Dr. Max a přečkejte podzim ve zdraví! Přečtěte si ověřené tipy, zbavte se rýmy a ušetřete díky cashbacku a slevám, které nabízí Karta výhod. Poradíme, jak být fit za nízké ceny!

projít na článek

Transformační workshop 26–28.11.2021

A máme tu další transformační workshop. Tentokrát na téma SEBELÁSKA A ODPUŠTĚNÍ. Pomocí konstelačních her, vizualizace, zvukoterapie, intuitivního tance a dalších technik, opustíte strachy a bloky, které vám brání se naplno otevřít lásce, otevřít své srdc

projít na článek

VYVĚTREJ ŠUPLÍKY AZBAV SE HO Projekt REMOBIL

Zbavte se svého nepotřebného mobilního telefonu v rámci sběrné kampaně „100 gramů pro přírodu“ projektu REMOBIL - charitativně ekologického sběru starých a nepotřebných mobilních telefonů, určeného pro všechny obyvatele Prahy a zaměstnance různých úřadů,

projít na článek

Přidejte se! Orsay club je plný výhod

Nakupujete na Orsay každou chvilku a jejich kolekce se vám líbí? Sbírejte body v Orsay clubu a získejte za své nákupy něco nazpět – třeba slevové poukazy na další nákupy.

projít na článek