„Odpuzující vláda“: Proč následujeme básníka Petra Hrušku v rezignaci na členství v porotě Státní ceny za literaturu

„Jsem nucen rezignovat na členství v porotě Státní ceny za literaturu, neboť od včerejška náš stát reprezentuje odpuzující vláda, která svoji moc vyhandlovala s komunisty a způsobila, že se extremistická politická strana stala skrytou i zjevnou součástí státní moci.“ To napsal odpoledne v pátek 13. července 2018 básník Petr Hruška, předseda zmíněné poroty, Radimu Kopáčovi z Odboru umění, literatury a knihoven Ministerstva kultury ČR. Ten jakožto administrátor této ceny přeposlal e-mail nám, zbylým šesti porotcům. A teď, babo, raď.

projít na článek

Členství vKrajské hospodářské komoře Zlínského kraje

Pokračovat ve čteníThe post Členství v Krajské hospodářské komoře Zlínského kraje appeared first on Test Rostra.

projít na článek

Petra Kubátová

Petra je nedílnou součástí naší firmy, patří k nám od samého začátku, velkým přínosem jsou její zkušenosti, orientace v sortimentu a snaha pomoci. A vždy udělá ještě o kousek navíc.

projít na článek

Petra Plášilová čte z knihy Ljudmily Ulické Zelený stan

literární čajovna 4.listopadu 2021 NaHlubinu.NET · Petra Plášilová čte z knihy Ljudmily Ulické Zelený stan Interpret: Petra Plášilová Zdroj: Literární čtvrtky Sedmdesátka Tachov MP3 Archiv

projít na článek

Dluhopisy proti krizi

Pokud nám nepadne vláda, zvýší se daň z přidané hodnoty. Pokud vláda padne, DPH se zvýší taky, pracujícím lidem se zvednou odvody a zaměstnavatelům se zvedne úplně všechno. Je tedy záhodno využít jednu z posledních možností jak nekrást a v příštích letech

projít na článek

Ypsilonka se ptá: Tentokrát Petra Kopeckého

Hostem čtrnáctého dílu je Petr Kopecký. Ptá se Kateřina Kubalová. Jméno Petra Kopeckého je dnes spojeno s Déčkem ČT a se Zprávičkami pro děti, což se v mnohém týká také Ypsilonky a její tvorby i pro dětské diváky.

projít na článek