Odšťavňování listové zeleniny, trav, obilovin, mladého ječmene

Tušili jste, že v mrkvové nati je mnohem více výživných látek, než v kořenu mrkve? A podobně je to s melounem. Zelená melounovitá slupka, kterou většina lidí vyhazuje, je nutričně mnohem hodnotnější, než červená dužina.

projít na článek

Vývar pro vegetariány, základem jsou fazole, obiloviny, mořské řasy a miso

Tomu, kdo nejí maso, dává příroda možnosti v podobě kombinace zeleniny, luštěnin, obilovin a mořských řas, aby sobě mohl dopřát výživný vývar. My dnes z tohoto vývaru připravíme miso polévku s pórkem, bílou ředkví a tofu.

projít na článek

ZELENÁ ZELENINA ZLEPŠUJE IMUNITU

Zelená zelenina chrání tělo před patogenními bakterie.  Přidání listové (tj. zelené) zeleniny do jídelníčku má rozhodující vliv na růst imunitních buněk, které udržují střeva v dobré kondici.  mi – takový je závěr australských vědců z Ústavu molekulární i

projít na článek

NA CO NEZAPOMENOUT V DĚTSKÉM JÍDELNÍČKU?

Nepátrejte po jídelníčcích psaných dětem na míru. Nic takového vám žádný rozumný lékař nedoporučí - cílem totiž je, aby se děti naučily jíst pravidelně a přiměřeně, nikoli aby si počítaly každý kilojoul. V žádném případě na  dětský  talíř nepatří tučné a

projít na článek

Nastal nejvyšší čas na poslední sklizeň podzimní zeleniny

Přichází doba, kdy je třeba sklidit poslední zeleninu a připravit záhony na zimní odpočinek. The post Nastal nejvyšší čas na poslední sklizeň podzimní zeleniny first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

RAKYTNÍKOVÝ OLEJ

Rakytníkový olej  je multiminerální preparát s maximální vstřebatelností, který je bohatým zdrojem vitamínů ze skupiny A, C, E, K, B1, B2, B6, P, kyseliny listové, organických kyselin, karotenoidů, cukrů, tříslovin a mnoha minerálních solí. Je vhodným dop

projít na článek