Ohlédnutí za dalším úspěšným víkendem

Naši hasiči nezaháleli ani o uplynulém víkendu. Tylovice.cz o tom informoval Stanislav Gajdůšek, který redakci poskytl i fotografii Jindry Mikela. Košař z hasičského družstva B neskrývá svou radost z vítězství závodu O valašský širák ve Velkých Karlovicích. Nechal se vyfotit s vítěznou trofejí na hlavě a prý si ji vezme i do průvodu na tylovskou pouť :)

projít na článek

Otevírat srdce a sdílet, čemu jsme uvěřili. Noc kostelů a Slezská lilie osvěžily diecézi

Šestnáctá Noc kostelů v symbióze se Slezskou lilií oživila v pátek 7. června nejen prostranství před katedrálou ale i další kostely a modlitebny ve městě. Celkem si v diecézi našlo cestu na Noc kostelů více než 26 tisíc návštěvníků. Přinášíme ohlédnutí a

projít na článek

Rosa (červen 2023)

Kromě aktuálního dění nabídne červnová Rosa také ohlédnutí do historie. Čtěte dál!

projít na článek

Běžecké trasy v přírodním parku Česká Kanada

Ubytujte se v zimních měsících a využijte možnost doslova se "proběžkovat" přírodním parkem Česká Kanada. Běžecká sezóna právě začala! Běžecké trasy se při příznivých sněhových podmínkách upravují vždy před víkendem.

projít na článek

Červencové ohlédnutí za požárním sportem

Stanislav Gajdůšek Tylovjany opět informuje o tom, jak se hasičům vedlo na závodech o prvních dvou červencových víkendech. Hodnotí je jako úspěšné. Ve Velkých Karlovicích hasiči z Áčka vybojovali valašský klobúk . Foto: SDH Tylovice

projít na článek

Ohlédnutí za volbami do krajských zastupitelstev

Ve dnech 2. a 3. října 2020 se konaly volby do zastupitelstev krajů. V tylovickém okrsku číslo 3 se zúčastnilo 54,16 procent voličů, kteří odevzdali 98,92 procent platných hlasů. Jak volili Tylovjané?

projít na článek