Okresní kolo ve stolním tenise

Opět po roce se v hale stolního tenisu v Blansku uskutečnil okresní turnaj družstev ve stolním tenise. Společně bojovalo 5 družstev chlapců a 4 družstva děvčat. Naši školu reprezentovalo družstvo ve složení Štěpán Dvorský, Petr Malík, Tadeáš Kunc a Petr Zburník. Zvítězilo družstvo Citröen Boskovice. My jsme bojovali o druhé místo s družstvem TEGA Blansko, se kterým jsme až do posledního setu hráli velmi vyrovnaně! Naše dobrodružství končí ale zde, protože jsme prohráli a skončili jsme tak na krásném třetím místě. Příští rok posílíme tým a určitě to vytáhneme na vyšší příčky! Všem účastníkům děkuji za reprezentaci školy. Článek Okresní kolo ve stolním tenise se nejdříve objevil na SPŠ Jedovnice.

projít na článek

Turnaj ve stolním tenise

Ve čtvrtek dne 21. 12. 2017, tři dny před Štědrým večerem, se konal v tělocvičně SOUzas v Dačicích již tradiční turnaj ve stolním tenise. Tohoto turnaje se zúčastnili žáci našeho gymnázia - dvě družstva chlapců a jedno družstvo dívek.

projít na článek

Turnaj ve stolním tenise 2017

Ve středu 6. 12. 2017 se konal v rámci dne otevřených dveří v tělocvičně naší školy turnaj ve stolním tenise, který byl organizován pro žáky primy a sekundy.

projít na článek

Okresní kolo v odbíjené

Ve čtvrtek 30. listopadu 2017 odjelo družstvo chlapců a dívek vyššího gymnázia na okresní finále středních škol v odbíjené. Toto okresní kolo se konalo v Jindřichově Hradci. Turnaje se z celého okresu zúčastnilo pouze 8 družstev.

projít na článek

Okresní kolo volejbalu

Ve středu, 5. dubna, jsme se my, tým volejbalistek z nižšího gymnázia, vydaly do Jindřichova Hradce na okresní kolo volejbalového turnaje O pohár ministra školství, které se konalo v místní sokolovně.

projít na článek

Okresní kolo ve florbale 6. a 7. tříd

Dne 28. 11. 2019 se od 8 hodin v hale bývalého Slovanu Jindřichův Hradec konalo okresní kolo ve florbalu žáků 6. a 7. tříd.

projít na článek