Turnaj ve stolním tenise 2017

Ve středu 6. 12. 2017 se konal v rámci dne otevřených dveří v tělocvičně naší školy turnaj ve stolním tenise, který byl organizován pro žáky primy a sekundy.

projít na článek

Turnaj ve stolním tenise

Ve čtvrtek dne 21. 12. 2017, tři dny před Štědrým večerem, se konal v tělocvičně SOUzas v Dačicích již tradiční turnaj ve stolním tenise. Tohoto turnaje se zúčastnili žáci našeho gymnázia - dvě družstva chlapců a jedno družstvo dívek.

projít na článek

Okresní kolo ve stolním tenise

Opět po roce se v hale stolního tenisu v Blansku uskutečnil okresní turnaj družstev ve stolním tenise. Společně bojovalo 5 družstev chlapců a 4 družstva děvčat. Naši školu reprezentovalo družstvo ve složení Štěpán Dvorský, Petr Malík,

projít na článek

Vánoční turnaj v ping-pongu

I pedagogičtí pracovníci gymnázia se aktivně zapojují do pohybové aktivity. V pátek 6. prosince 2019 byl organizován pro vyučující 1. ročník Mikulášského turnaje ve stolním tenise.

projít na článek

Letošní turnaj ve stolním tenise ovládla mladá generace

V sobotu 6. ledna se v Tlumačově konal 11. ročník Turnaje ve stolním tenise, který přivedl do tělocvičny základní školy nadšené hráče všech věkových kategorií. V kategorii mužů se sešlo celkem 16 soutěžících, v seniorské kategorii zářilo 11 hráčů a v ž

projít na článek

Krajská kola ve stolním tenise středních škol

Zajímá vás, jak dopadla naše družstva z vyššího gymnázia v krajských kolech ping-pongu? Jste zvědaví, kdo si dal po turnaji nutričně nejhodnotnější jídlo? Odpovědi nabídne tento článek.

projít na článek