Krajská kola ve stolním tenise středních škol

Zajímá vás, jak dopadla naše družstva z vyššího gymnázia v krajských kolech ping-pongu? Jste zvědaví, kdo si dal po turnaji nutričně nejhodnotnější jídlo? Odpovědi nabídne tento článek.

projít na článek

Turnaj ve stolním tenise

Ve čtvrtek dne 21. 12. 2017, tři dny před Štědrým večerem, se konal v tělocvičně SOUzas v Dačicích již tradiční turnaj ve stolním tenise. Tohoto turnaje se zúčastnili žáci našeho gymnázia - dvě družstva chlapců a jedno družstvo dívek.

projít na článek

Turnaj ve stolním tenise 2017

Ve středu 6. 12. 2017 se konal v rámci dne otevřených dveří v tělocvičně naší školy turnaj ve stolním tenise, který byl organizován pro žáky primy a sekundy.

projít na článek

Okresní kolo ve stolním tenise

Opět po roce se v hale stolního tenisu v Blansku uskutečnil okresní turnaj družstev ve stolním tenise. Společně bojovalo 5 družstev chlapců a 4 družstva děvčat. Naši školu reprezentovalo družstvo ve složení Štěpán Dvorský, Petr Malík,

projít na článek

Linda Meixnerová a Vanesa Nechalová zvítězily ve svých kategoriích krajského kola jazykové olympiády!

Très bien, sehr gut… Přestože výuka na českých středních školách i nadále pokračuje distanční formou, krajská kola jazykových olympiád v němčině a francouzštině se naplno rozběhla a přinesla našim studentkám skvělá umístění!

projít na článek

Vánoční turnaj v ping-pongu

I pedagogičtí pracovníci gymnázia se aktivně zapojují do pohybové aktivity. V pátek 6. prosince 2019 byl organizován pro vyučující 1. ročník Mikulášského turnaje ve stolním tenise.

projít na článek