On line referendum v Las Palmas. Bude pláž Canteras nekuřácká?

O uplatnění nové metody pro lidové hlasování v Las Palmas nyní rozhodla městská rada. A hned první referendum bylo vypsáno k velice citlivé záležitosti : kouření na pláži Las Canteras.

projít na článek

Las Palmas - historické památky a pláž Las Canteras

Las Palmas je proslulé svou nádhernou písečnou pláží, přístavem, ale také historickou čtvrtí Vegueta s katedrálou, starobylými uličkami a kanárskou tržnicí. Návštěvu Las Palmas je možné s výraznou slevou spojit s dalšími výlety. 

projít na článek

Nekuřácká pláž v Las Palmas

Sice zatím jen n a dva měsíce a na zkoušku, ale ten, kdo chodí na pláže a je nekuřák, zřízení takové pláže jistě ocení. 

projít na článek

Severní tour + Las Palmas

A co uvidíte? To nejlepší ze severu ostrova Gran Canaria, posuďte sami!  Sopečný kráter  Bandama -  město  Arucas  s katedrálou  - přístav  Puerto de las Nieves  - torzo skalního monumentu  Dedo de Díos  - město Agaete - bývalé hlavní město Gáldar - banán

projít na článek

On-line supermarket ve sportovním přístavu Las Palmas

Sportovní přístav v Las Palmas (Muelle Deportivo) má od tohoto týdne pro své návštěvníky zajímavou novinku. On-line supermarket.   

projít na článek

Tříkilometrová písečná pláž Canteras v Las Palmas

V rámci výletu absolvujete minimálně hodinovou  prohlídku historické čtvrtě  s fakultativní návštěvou muzea Kryštofa Kolumba (vstup 4 €, děti zdarma)  nebo katedrály Svaté Anny (vstup 3 €),  průjezd přístavem  s krátkou  procházkou (zaoceánské parníky, ná

projít na článek