On-line supermarket ve sportovním přístavu Las Palmas

Sportovní přístav v Las Palmas (Muelle Deportivo) má od tohoto týdne pro své návštěvníky zajímavou novinku. On-line supermarket.   

projít na článek

Trajekt Volcán de Tamasite havaroval v přístavu v Las Palmas, jsou zranění

Neovladatelný trajekt se 140 cestujícími na palubě narazil včera večer do hráze na molu Nelson Mandela v přístavu La Luz v Las Palmas. Došlo k poškození trubek přepravujících  ropné látky.

projít na článek

Dnes startuje v Las Palmas 31.ročník ARC regaty

ARC regata startuje ve dvou částech, ten první start, tuto neděli, se týká celkem 73 lodí. Druhá a větší část lodí startuje z přístavu Las Palmas až v neděli 20.listopadu a zátoka u přístavu bude, tak jako každý rok, doslova přeplněná. Na cestu do Karibik

projít na článek

V Las Palmas kotví unikátní plachetnice, v pátek a sobotu jsou prohlídky

Včera odpoledne zakotvila v přístavu La Luz v Las Palmas impozantní španělská školní plachetnice, Juan Sebastián de Elcano.  

projít na článek

Dubajská mlha zahalila Las Palmas

Vrstva mlhy měla výšku kolem padesáti metrů a doslova paralyzovala práce v přístavu La Puz v Las Palmas. Doslova nulová viditelnost zastavila také dopravu na pobřežní dálnici avenida marítima vedoucí podél města po pobřeží.

projít na článek

Do Las Palmas připluje ikona moří, Queen Elizabeth

Las Palmas, přesněji molo Santa Catalina v přístavu La Luz očekává od pátku do pondělí připlutí šesti velkých lodí, včetně ikony moří Queen Elizabeth.

projít na článek