Online webkamery z Českých hor

Představujeme Vám přehledný katalog jednotlivých online webkamer z Českých hor a lyžařských středisek. Online webkamery jsou přehledně členěny dle jednotlivých lokalit. Díky těmto webkamerám se můžete rychle a snadno podívat, jaké panuje na našich horách počasí, jak to vypadá v jednotlivých lyžařských střediscích.

projít na článek

Webová kamera Vrchlabí čapí hnízdo

Ve Vrchlabí se čápům daří! Podívejte se přímo do čapího hnízda pomocí on-line webkamery, která je v provozu 24 hodin... <p>The post Webová kamera Vrchlabí čapí hnízdo first appeared on WebKamera.cz.</p>

projít na článek

Online Tv z celého světa

Chcete-li sledovat online Tv z celého světa v originálních jazycích, stačí si vybrat požadovanou zemi na této stránce: https://online-television.net/cs/

projít na článek

Pozvánka do Hosína u Českých Budějovic (čtvrtek 26.1.)

Ve čtvrtek 26.1. budu hrát v klubu na římskokatolické faře v Hosíně u Českých Budějovic obvyklý celovečerní recitál s písněmi ze Sudéty, Autobusu do Podbořan i s nějakými novinkami navrch. Těším se na Vás!

projít na článek

Pozvánka na koncert do Českých Budějovic

Všechny své jihočeské příznivce zvu na čtvrteční koncert 11. června do klubu Solnice v České ulici v Českých Budějovicích. Uslyšíte písně ze Sudéty, ale také mnohé nové. O večírek se rozdělím napůl s písničkářkami Klárou Šimkovou a Markétou Hávovou .

projít na článek

Satelitní komplet pro příjem českých programů

Využijte nabídky SAT kompletu Homekast 3000 pro příjem českých programů s kartou pro neomezený příjem CZ kanálů. Cena za komplet včetně karty Gital je 4320,- Kč.

projít na článek