Opencart, nebo Shoptet?

V nedávné době jsem zpracoval analýzu e-shopového systému Opencart, a to z toho důvodu, že klientův e-shop byl příliš pomalý. Řešení rychlosti stránek je pro mě velmi důležité, jde totiž o jasný ukazatel, proč se e-shopu nedaří, např. pokud malý konverzní poměr.

projít na článek

Recenze na e-shopové řešení Webczech

Abych jen nekroužil kolem aktuálního tématu COVID-19, mám tu pro rozptýlení recenzi na Webczech, další z nabídky e-shopových systémů. Ty testuji velmi rád a dělám to v podstatě neplánovaně, protože s každým novým zákazníkem mám příležitost otestovat si ta

projít na článek

Shoptet API je tady!

S další parádní novinkou přichází Shoptet, který poskytuje pronájmové řešení e-shopů – díky němu jste tak schopni během několika dnů rozjet vlastní funkční elektronický obchod.

projít na článek

Pro koho je určený Shoptet Premium?

Mám pro vás další důležitou novinku z online marketingu, kterou si nemohu nechat pro sebe a která se týká oblasti tvorby e-shopů na míru. Právě internetové obchody na platformě Shoptet jsou pro mé klienty horké téma, a proto jsem se rozhodl o této shoptet

projít na článek

Nové Shoptet doplňky jsou tady

V Shoptetu se stále něco děje. O jeho nových doplňcích jsem chtěl psát již delší dobu, ale musel jsem si počkat na skvělé vychytávky, které byly zrovna v přípravě. Teď už jsou venku a najdete v Shoptet doplňcích.

projít na článek

Nárůst konverzí v Google Ads o více jak 100 %

Dárky a dekorace do bytu najdete na e-shopu Crystalporcelan. Spolupráce s Crystal Bohemia mě přesvědčila, že přechod z pomalé platformy Opencart dává smysl.

projít na článek