Oprava varny ZŠ, Týniště nad Orlicí

Kompletní rekonstrukce varny základní školy. Oprava varny ZŠ, Týniště nad Orlicí viz. Isotep s.r.o. v Rekonstrukce.

projít na článek

Rekonstrukce Hasičské zbrojnice v Ústí nad Orlicí

Dokončili jsme rekonstrukci objektu Hasičské zbrojnice v Ústí nad Orlicí, Hylváty v ceně 6 mil. Kč. Objekt byl celkově rekonstruován včetně nové střechy a fasády. Rekonstrukce Hasičské zbrojnice v Ústí nad Orlicí viz. Isotep s.r.o. v Rekonstrukce.

projít na článek

Nová verze 1.6.2

Golden Egg v1.6.2 =============================== **Přidané funkce:** Přidána možnost maxwidth row Pridani moznosti vlastni class na button Legacy widget **Úpravy:** Vylepseni pouzitelnosti administrace na malych zarizenich Pridano odstr

projít na článek

Oprava trati

Oprava trati Tuto sobotu proběhla důležitá oprava kolejí a to na třech místech. Umísťovali jsme do oblouků takzvané “kotvy”. Tyto kotvy zabraňují posunutí kolejového svršku. Po umístění kotev jsme trať podbili a zasypali novým kamením. Celou fotogale

projít na článek

Stavební úpravy bytového domu v Ústí nad Orlicí, Třebovská

Snížení energetické náročnosti Stavební úpravy bytového domu v Ústí nad Orlicí, Třebovská viz. Alena Vondráková v Bytové domy.

projít na článek

Zahájení prací na zateplení rodinného domu v Ústí nad Orlicí

Zahájení prací na zateplení rodinného domu v Ústí nad Orlicí Zahájení prací na zateplení rodinného domu v Ústí nad Orlicí viz. Isotep s.r.o. v Rekonstrukce.

projít na článek