Oprava trati

Oprava trati Tuto sobotu proběhla důležitá oprava kolejí a to na třech místech. Umísťovali jsme do oblouků takzvané “kotvy”. Tyto kotvy zabraňují posunutí kolejového svršku. Po umístění kotev jsme trať podbili a zasypali novým kamením. Celou fotogalerie naleznete zde: Fotogalerie Děkujeme všem dobrovolníkům, kteří si opět našli čas a strávili s námi celou sobotu i do pozdních hodin. Článek Oprava trati se nejdříve objevil na Kolínská řepařská drážka.

projít na článek

Nová verze 1.6.2

Golden Egg v1.6.2 =============================== **Přidané funkce:** Přidána možnost maxwidth row Pridani moznosti vlastni class na button Legacy widget **Úpravy:** Vylepseni pouzitelnosti administrace na malych zarizenich Pridano odstr

projít na článek

Generální oprava čističky v Krásné

Pěkný den všem. Od 23.11. do 27.11. 2018  bude uzavřen celý objekt v Krásné z důvodu generální opravy čističky. The post Generální oprava čističky v Krásné appeared first on U Dobré naděje.

projít na článek

Oprava varny ZŠ, Týniště nad Orlicí

Kompletní rekonstrukce varny základní školy. Oprava varny ZŠ, Týniště nad Orlicí viz. Isotep s.r.o. v Rekonstrukce.

projít na článek

Digitální zpřístupnění všech pěti tisíc rakouských viničních tratí

Celosvětově unikátní online nastroj riedenkarten.at, který OWM (Rakouský servis pro vinařsky marketing) vyvíjel v uplynulých letech, je nyní dokončen.

projít na článek

Korado, Česká Třebová

Oprava a zateplení fasád ve výrobním závodě Korado Česká Třebová. Korado, Česká Třebová viz. Isotep s.r.o. v Rekonstrukce.

projít na článek