Oskar Hes se vrací v seriálu Kriminálka Anděl, s náročnými scénami mu pomáhal kaskadér

Je tomu již rok, kdy Oskar Hes nastoupil jako posila smíchovské mordparty Kriminálka Anděl. V šesté řadě se poručík Radim Fišer vrací. Herec během rozhovoru zavzpomínal na své začátky v krimi seriálu a na natáčení, kde se objevil po boku kolegů, jako jsou Marek Taclík, David Švehlík, Helena Dvořáková či Michal Novotný.

projít na článek

Soustředění Anděl mezi zdravotníky 25.6.2023

SOUSTŘEDĚNÍ ANDĚL MEZI ZDRAVOTNÍKY Děkujeme za pozvání @david.novotny.nachod Podařilo se vybrat 15 000,- #dekujeme#matosmysl#pomahame The post Soustředění Anděl mezi zdravotníky 25.6.2023 appeared first on Nadační fond Šťastná hvězda.

projít na článek

Johanngeorgenstadt - video pro Ceny Anděl 2021

Album Nezvěstní má nominaci v cenách Anděl 2021 v kategorii folk. V Hostivicích, v bývalém skladu hned u nádraží, kde jsem shodou okolností pár let sloužil jako výpravčí, vzniklo v zářící krychli přiložené video. 

projít na článek

Video pro Ceny Anděl 2021 - Johanngeorgenstadt

Album Nezvěstní má nominaci v cenách Anděl 2021 v kategorii folk. V Hostivicích, v bývalém skladu hned u nádraží, kde jsem shodou okolností pár let sloužil jako výpravčí, vzniklo v zářící  krychli přiložené video.  ​

projít na článek

Detektiv Pikachu se vrací!

Mluvící Pikachu se vrací v pokračování s názvem Detective Pikachu Returns, aby se svým parťákem Timem Goodmanem vyřešil Článek Detektiv Pikachu se vrací! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Nový Batman pokračuje v televizi. Trailer seriálu Tučňák vypadá fantasticky

HBO a služba Max sice v pondělí zveřejnili první část pokračování seriálu Rod draka, už se však pomalu chystají i na velkou podzimní premiéru seriálu, který rozšíří vesmír nejnovějšího Batmana. Zaplavené ulice Gothamu se totiž rozhodne ovládnout mafiánský

projít na článek