Osmáci vyrazili za stříbrem

Předposlední den tohoto školního roku jsme se my osmáci a naše dvě milované učitelky rozhodli vyrazit do stříbrného klenotu mezi českými městy. Tomuto městu se také ještě říká město dvou katedrál či pokladnice český králů. Už víte, kam že jsme to vlakem cestovali?  

projít na článek

Osmáci v divadle

V letošním školním roce jsme se rozhodli s kulturními nadšenci z 8. třídy navštívit nejen dopolední školní, ale také klasické večerní divadelní představení.

projít na článek

Akční jachting na Vltavě

Deset posádek z celé republiky, tři závodní dny, pětadvacet rozjížděk, jednobodový rozdíl mezi stříbrem a bronzem, náročné vltavské podmínky – takový byl první díl série České jachtařské ligy.

projít na článek

Veterinární přípravky

Veterinární přípravky se stříbrem. The post Veterinární přípravky appeared first on Vlašimská lékárna a.s. | Prodej léků a léčiv - Vlašim.

projít na článek

Naši fotbalisté vyrazili na prvoligový zápas

V neděli 17. 9. 2023 byl z Kravař vypraven autobus fotbalových fanoušků, ale především mladých fotbalistů a fotbalistek na prvoligový zápas do Jablonce nad Nisou. Fotbalisté z Kravař a okolí měli možnost podívat se do zázemí velkého stadionu. Největším zá

projít na článek

Výprava skautů a skautek na běžky

V pátek 15.2.2019 jsme se s běžkami sešli na nádraží a natěšení na sníh jsme vyrazili do Jablonce nad Nisou. Páteční večer jsme strávili hraním deskovek a přípravami jídla na sobotní výlet. V sobotu ráno jsme se rozdělili na dvě skupinky a dojeli do Harra

projít na článek