Osmdesátý závodní den Hankook Carboniacupu 15.10. v Mostě

Třináctá sezóna Hankook Carboniacupu se blíží ke svému poslednímu závodu a organizátoři chystají Grand finálový osmdesátý závodní den v historii této série. Jako garant do posledního letošního klání vstoupila svými finančními prostředky společnost Panattoni a závod ponese tedy její jméno Panattoni Racing Day.

projít na článek

Druhé klání Hankook Carboniacupu v Mostě ve znamení vedra

Již čtvrtým závodem se přehoupla sezona za její polovinu a podruhé letos startovali závodníci Hankook Carboniacupu na Autodromu v Mostě. Tentokrát ovšem vyměnili chladné dubnové počasí za tropické vedro, a tak pneumatiky dostaly zabrat, ale nejen ty.

projít na článek

Hankook Carboniacup 12.7. opět na Autodromu v Mostě

Již druhý letošní závod na Autodromu v Mostě mají před sebou jezdci Hankook Carboniacupu a závodní den se bude konat pod záštitou výrobce nápojů F-Drive, která se stala garantem a den se tedy bude jmenovat F-DRIVE Racing Day. O svěží chuť tedy nebude v Mo

projít na článek

Hankook Carboniacup zahájil sezónu 2023 na mosteckém autodromu

Po zimní přestávce si účastníci Panattoni Racing Day v Mostě konaném na Autodromu v Mostě vyzkoušeli novou, nebo jen trochu vylepšenou techniku na prvních závodech Hankook Carboniacupu, tedy závodů na okruzích v kategoriích cestovních aut, sériových cesto

projít na článek

Panattoni Racing Day uzavřel 13. sezonu Carbonia cup

Panattoni Racing Day uzavřel letošní závodní sezónu Hankook Carboniacupu na domácím autodromu v Mostě, kde se jezdci sešli již potřetí a účast byla ohromná.

projít na článek

Hankook Carboniacup 2023 a dvojzávod na Slovensku

Slovenský autodrom Slovakia Ring měl tu čest hostit druhý závod Hankook Carboniacupu 2023 a na startu se u Orechovej Potoni objevilo 80 vozů ve startovních listinách. Garantem se stala firma Hankook a tak se jezdilo pod názvem Hankook Racing Day.

projít na článek