Osmiboký altánek - Plzeň, červen 2020

Zahradní osmiboký altán s šindelovou střechou pro zákazníka do Plzně. Tento otevřený zahradní altán je krásným doplňkem do každé zahrady a skvěle poslouží k posezení v nepříznivém počasí.

projít na článek

Romantický altánek - Brno, září 2020

Fotky oblíbeného, romanticky vypadajícího altánku do zarostlé zahrady pro zákazníka v Brně. Tento zahradní altánek je krásným doplňkem každé menší až střední zahrady a krásně se v něm relaxuje.

projít na článek

Zajímavý, prosklený altánek - Slapy, červen 2021

Zajímavě provedený, čtyřboký, zahradní altán pro zákazníka na Slapy. Tento zahradní altán v kombinaci zelené a bílé barvy je krásným doplňkem do každé zahrady a skvěle poslouží k posezení v nepříznivém počasí.

projít na článek

Čtyřhraný altánek - Tábor, říjen 2020

Oblíbené, otevřené zahradní sezení k modernímu domu pro zákazníka do Tábora. Tato zahradní pergola je krásným doplňkem každé menší až střední zahrady a krásně se v ní odpočívá.

projít na článek

Skanzen Rožnov pod Radhoštěm program červen 2017

Červen ve Valašském muzeu Zatímco pro děti je červen posledním a mnohdy hektickým měsícem školy, jeho příznivé počasí dává zelenou i velkým rodinným výletům. Zamířit můžete i do valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, kde si pro vás připravili

projít na článek

Nová zastávka na Slovanech už slouží cestujícím

PLZEŇ - Skončila další etapa modernizace plzeňského železničního uzlu. Hotový je téměř čtyřkilometrový dvoukolejný úsek, který protíná městskou část Slovany. Jeho obnovu zahájila Správa železnic v závěru roku 2020. Největším přínosem pro cestující je vybu

projít na článek