Romantický altánek - Brno, září 2020

Fotky oblíbeného, romanticky vypadajícího altánku do zarostlé zahrady pro zákazníka v Brně. Tento zahradní altánek je krásným doplňkem každé menší až střední zahrady a krásně se v něm relaxuje.

projít na článek

Čtyřhraný altánek - Tábor, říjen 2020

Oblíbené, otevřené zahradní sezení k modernímu domu pro zákazníka do Tábora. Tato zahradní pergola je krásným doplňkem každé menší až střední zahrady a krásně se v ní odpočívá.

projít na článek

Osmiboký altánek - Plzeň, červen 2020

Zahradní osmiboký altán s šindelovou střechou pro zákazníka do Plzně. Tento otevřený zahradní altán je krásným doplňkem do každé zahrady a skvěle poslouží k posezení v nepříznivém počasí.

projít na článek

Od 14. září 2020 budou nutné při návratu z Kanárských ostrovů do ČR testy

Jak uvádí na svém webu Ministerstvo z ahraničí České republiky, Kanárské ostrovy jsou od 14. září 2020 zařazeny mezi rizikové oblasti.

projít na článek

Yachting festival v Cannes od 8. 13. září 2020

Vážení příznivci yachtingu a katamaránů zvlášť. V září se chystáme na Yachting festival v Cannes a rádi se tam s vámi potkáme Článek Yachting festival v Cannes od 8. 13. září 2020 se nejdříve objevil na Bali Catamarans.

projít na článek

Motosalon 2020

Rok se s rokem sešel a máme tu opět výstavu Motosalon 2020, na kterém nebude chybět značka CTEK. Budeme rádi, když se na nás přijdete podívat. Letos se výstava koná v Brně jako vždy na Výstaviště Brno BVV a najdete nás v Pavilonu F  stánek 227. T

projít na článek