Osobní údaje žáka - Předměty žáka - kolektivy HN/PHV načítat podle Ročníku HN/PHV žáka, ne podle Ročníku žáka

Milí uživatelé, předmět žáka HN/PHV se nyní načítá do kolektivní výuky učitele podle údaje Ročník HN/PHV v Osobních údajích žáka. Více v článku Kolektivní výuka učitele.

projít na článek

Žáci - Osobní údaje žáka - přidat kolonku nadaný žák (nejenom mimořádně nadaný)

Milí uživatelé, v případě výběru rozšířeného studia se v Osobních údajích žáka nyní zobrazí checkbox pro nadaného žáka pod Ročníkem. Více v článku Osobní údaje žáka.

projít na článek

Žádosti/Oznámení / Rozhodnutí žáka - po rozhodnutí automaticky nastavit ukončení studia

Milí administrátoři školy, pokud používáte Nadstandardní funkci Žádosti/oznámení žáka a rozhodnutí a vyhovíte žádosti o Předčasném ukončení studia, nastaví se automaticky datum ukončení studia v Osobních údajích žáka u předmětů a Data ukončení studia.

projít na článek

Svítící školné u odhlášených žáků

Milí uživatelé, pokud ukončíte studium žákům, kteří mají vystavené a neuhrazené příkazy k úhradě, zobrazí se po uložení Osobních údajů žáka hláška s informací o vystavených příkazech k úhradě. Více informací v článcích Vracení školného, nástup a uko

projít na článek

Rodiny - automaticky nabízet přidání nového žáka

Milí uživatelé, přáli jste si na straně Rodiny automaticky nabízet přidání nového žáka. Více v článku Rodiny.

projít na článek

Hlavní strana (zákonný zástupce) - Žákovský sešit - tlačítko Omluvit žáka z výuky - po uložení Omluvenky změnit tlačítko na text o uložení Omluvenky

Milí zákonní zástupci, kliknutím na tlačítko Omluvit žáka z výuky na Hlavní straně v Žákovském sešitě, se omluvenka automaticky uloží a zobrazí se text Žák je z výuky omluven. Více v článcích Omluvenky a Žákovský sešit.

projít na článek