Žáci - Osobní údaje žáka - přidat kolonku nadaný žák (nejenom mimořádně nadaný)

Milí uživatelé, v případě výběru rozšířeného studia se v Osobních údajích žáka nyní zobrazí checkbox pro nadaného žáka pod Ročníkem. Více v článku Osobní údaje žáka.

projít na článek

Osobní údaje žáka - Předměty žáka - kolektivy HN/PHV načítat podle Ročníku HN/PHV žáka, ne podle Ročníku žáka

Milí uživatelé, předmět žáka HN/PHV se nyní načítá do kolektivní výuky učitele podle údaje Ročník HN/PHV v Osobních údajích žáka. Více v článku Kolektivní výuka učitele.

projít na článek

Muzikant Albert Černý už podruhé na našem gymnáziu

Nadaný zpěvák a muzikant Albert Černý, který pochází z Třince a dokázal se prosadit i v zahraničí, navštívil už podruhé naše gymnázium a diskutoval se studenty. Po březnové návštěvě se mohli studenti s Albertem Černým znovu setkat 18. 6. 2015.

projít na článek

Žádosti/Oznámení / Rozhodnutí žáka - po rozhodnutí automaticky nastavit ukončení studia

Milí administrátoři školy, pokud používáte Nadstandardní funkci Žádosti/oznámení žáka a rozhodnutí a vyhovíte žádosti o Předčasném ukončení studia, nastaví se automaticky datum ukončení studia v Osobních údajích žáka u předmětů a Data ukončení studia.

projít na článek

Svítící školné u odhlášených žáků

Milí uživatelé, pokud ukončíte studium žákům, kteří mají vystavené a neuhrazené příkazy k úhradě, zobrazí se po uložení Osobních údajů žáka hláška s informací o vystavených příkazech k úhradě. Více informací v článcích Vracení školného, nástup a uko

projít na článek

Studium v době uzavření školy

V průběhu mimořádné situace budou učitelé žákům zasílat materiály a pracovní listy. Žáci jsou povinni tyto materiály nastudovat a zaslané úkoly vypracovat a průběžně se připravovat do výuky. V případě pokynů vyučujícího budou žáci také vypracované materiá

projít na článek