OSTRAVA realizace stavby kompresorové stanice

PROHLÉDNĚTE SI FOTO !  INSTALACE NA KLÍČ – OD PROJEKTU PO REALIZACI ! Pro našeho zákazníka z Ostravy, zabývající se produkcí potravinářských výrobků, jsme v roce 2020 začali na projekčních pracech na výstavbu nové kompresorové stanice z důvodu rozšíření výroby a přestěhování z nevyhovujících stávajících prostor. Součástí projekce bylo i zajištění střešní konstrukce pro umístění nového chladiče. Vlastní realizace probíhala od července 2021 do prosince 2021, přestěhování bezmazných kompresorů chlazených vodou (3x 132 kW + 1x 160 kW) a úpravy stlačeného vzduchu proběhlo postupně bez nutnosti přerušení výroby k plné spokojenosti investora.

projít na článek

Kompresor Ceccato v Praze

PROHLÉDNĚTE SI FOTO ! Náš nový zákazník z Prahy si do svého provozu (Nupaky) namísto starého, koncepcí,  výkonností a hlučností nevyhovujícího kompresoru, zakoupil kompresorovou jednotku CECCATO CSM MINI 4/10D EX-270 včetně výstupního filtru stlačeného v

projít na článek

AŠ Machnín VDJ Svatý Ján přívodní řad

Popis: 3 355,7 m vodovodu LT DN 300 745,6 m PE100 SDR 11 d 908,2mm Realizace: duben červen 2015 Investor: Severočeská vodárenská společnost, a.s. The post AŠ Machnín VDJ Svatý Ján přívodní řad appeared first on Zikuda Vodohospodářské stavby.

projít na článek

Nemocnice Fifejdy Ostrava

Pro Nemocnici Fifejdy v Ostravě jsme dodávali nejen ochranné prvky Acrovyn, ale taky čistící rohože systému Stelatex.

projít na článek

Realizace návrhů

Návrh je jedna věc, realizace druhá – je samozřejmostí, že to co navrhneme také dokážeme zrealizovat. Provádíme veškeré práce od malování přes pokládku podlahových krytin, dodání nábytku a světel až po ušití a instalaci dekorací.

projít na článek

MĚŘENÍ PRŮTOKU STLAČENÉHO VZDUCHU

NOVINKA !!! jelikož neustále zdokonalujeme naše služby, připravili jsme pro Vás novinku MĚŘENÍ PRŮTOKU, TLAKU A TEPLOTY stlačeného vzduchu ve Vaší kompresorové stanici. Pro více informací klikněte na tento odkaz na našich stránkách, nebo v menu nalevo p

projít na článek